Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicul de la Newcastle, de neoprit! Luka Jovic, atacantul pe care nu-l place Zidane, noua ţintă a "Coţofenelor"

Şeicul de la Newcastle, de neoprit! Luka Jovic, atacantul pe care nu-l place Zidane, noua ţintă a "Coţofenelor"

Premier League

Comentarii

Luka Jovic (22 de ani), atacantul pe care Real Madrid a plătit 60 de milioane de euro acum un an, poate semna cu un club din Premier League. Newcastle e gata de investiţii majore, după preluarea clubului de şeicii multimilionari, iar Jovic ar putea ajunge pe St. James's Park.

Jovic nu l-a convins pe Zinedine Zidane că merită mai multe şanse la Real Madrid, astfel că atacantul sârb poate pleca după doar un an petrecut pe Santiago Bernabeu. Spre norocul său, acesta nu duce lipsă de oferte, iar Newcastle e ultima echipă interesată de transferul său. "Coţofenele" au primit o infuzie majoră de capital de la şeicii care au preluat clubul şi acum caută să facă transferuri sonore care să ajute echipa. Sport scrie că Jovic e una dintre variantele lui Mohammed bin Salman, şeicul multimilionar care a preluat echipa pentru un nou proiect.

De asemenea, Luka Jovic e pe "radarul" unor cluburi precum Napoli sau Arsenal, iar un viitor pe Santiago Bernabeu pare din ce în ce mai greu de relizat pentru sârb. Sursa citată mai scrie că Newcastle se pregăte să facă o ofertă importantă pentru Jovic.

Transferat vara trecută de la Eintracht Frankfurt, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, atacantul sârb nu s-a adaptat pe Santiago Bernabeu. Doar două goluri a marcat Jovic pentru galactici, în 24 de apariţii, majoritatea dintre ele, ce-i drept, din postură de rezervă. Sârbul impresionase pentru echipa germană, în tricoul căreia a marcat de 36 de ori, în 75 de apariţii.

Afla mai multe despre: luka jovicnewcastleofertareal madrid 

viewscnt
Articole similare