Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicul îi face pe plac lui Guardiola. ”Cetăţenii”, ofertă de nerefuzat pentru fundaşul ochit de antrenorul spaniol

Şeicul îi face pe plac lui Guardiola. ”Cetăţenii”, ofertă de nerefuzat pentru fundaşul ochit de antrenorul spaniolgalerie foto

Manchester City

Comentarii

Conform presei din Anglia, Manchester City este foarte aproape să-l achiziţioneze pe Boubacar Kamara de la Olympique Marseille.

Apărătorul în vârstă de 20 de ani a intrat recent şi pe lista lui Paris Saint Germain, dar englezii anunţă că City s-a mişcat mai repede. Ar fi obţinut deja acordul jucătorului, care ar urma să semneze un contract pe 6 ani cu Manchester City.

Dorit insistent de Josep Guardiola, Boubacar Kamara a făcut un sezon excelent până acum, la Marseille. Fundaşul cu origini senegaleze a crescut la Olympique şi a adunat din 2016 până în prezent, 61 de meciuri la prima echipă a clubului.

Cotat la 27 de milioane de euro, Kamara ar urma să o coste pe Manchester City 45 de milioane de euro. Are 28 de meciuri numai în actuala stagiune şi două goluri marcate. City are mare nevoie de cel puţin un fundaş central, pentru a nu mai rămâne descoperită precum în sezoanele precedente. 

Afla mai multe despre: manchester cityboubacar kamara 

viewscnt
Articole similare