Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicul lui PSG visează din nou la Liga Campionilor: "Barcelona şi Bayern sunt cele mai bune din lume. Vreau să ajungem şi noi acolo"

Şeicul lui PSG visează din nou la Liga Campionilor: "Barcelona şi Bayern sunt cele mai bune din lume. Vreau să ajungem şi noi acolo"

PSG

Comentarii

Neymar a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii lui PSG. Starul brazilian va continua la Paris şi după ce îi va expira contractul.

Subiectul plecării lui Neymar de la PSG nu mai e de actualitate. Din contră, brazilianul îşi va prelungi angajamentul care expiră în iunie 2022. 28 de milioane de euro pe an încasează Neymar la PSG. 

Atacantul brazilian ar putea câştiga din nou Liga Campionilor, la 6 ani după trofeul cucerit cu Barcelona. Pentru PSG ar fi primul din istorie.

"Sunt foarte mândru de echipa mea, de antrenorul meu, de staff. Jucătorii au făcut un meci fantastic. Meritam să câştigăm partida, puteam marca trei, patru goluri. Am fost ghinionişti, dar cel mai important e că ne-am calificat şi că suntem în semifinale pentru al doilea an la rând.

Încă nu am terminat, obiectivul nostru e să urcăm tot mai mult. Barcelona şi Bayern sunt cele mai bune echipe din lume şi suntem foarte mândri. De aceea am venit aici, la PSG, pentru a fi la acest nivel" , a spus finanţatorul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare