Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionarea sa a trezit controverse, dar Radu Boboc este direct şi sincer: ”Mă deranjează, chiar am jucat bine sezonul acesta!”

Selecţionarea sa a trezit controverse, dar Radu Boboc este direct şi sincer: ”Mă deranjează, chiar am jucat bine sezonul acesta!”
Comentarii

Radu Boboc, fundaşul Viitorului Constanţa a fost alesul selecţionerului Mirel Rădoi în detrimentul lui Butean de la Astra.

Fotbalistul născut la Craiova a reacţionat joi destul de dur în momentul în care a fost adus subiectul convocării sale în discuţie: ”Nu a fost nicio surpriză pentru mine faptul că am fost convocat.  pot să spun că mă deranjează sincer, eu consider că am jucat bine sezonul acesta, dar  normal, există şi critici, dar nu-i nicio problemă pentru mine, o să le demonstrez  şi să joc din ce în ce mai bine în continuare. Sunt foarte încrezător pentru că aşa trebuie să fiu dacă vrei să ajungi undeva departe. Aşa suntem toţi, d-aia vrem să mergem să facem un campionat european foarte bun” a mărturisit Boboc.

Fundaşul Viitorului nu crede că echipa naţională de tineret a României pleacă drept favorită la turneul final: ”Nu pot să spun că e un lucru bun, dar nu avem presiune, nu suntem outsideri, avem şansa noastră, am bătut Portugalia, eram şi în faţa lor aşa, i-am bătut şi pe ei. Sperăm să batem şi Anglia, Croaţia şi Franţa” a spus Boboc.

A primit fundaşul cu origine oltene, vreun sfat de la Gheorghe Hagi înainte de turneul final? ”Nu mi-a dat niciun sfat, dar m-a crescut foarte bine. Când creşti într-un mediu înconjurat de campioni, ajungi un campion şi s-a văzut sezonul acesta, e primul meu sezon, am câştigat Cupa României, din păcate nu am putut să joc din cauza unei accidentări, dar acum sunt 100% şi vreau să joc la Campionatul European”  a mai spus internaţionalul de tineret.

Radu Boboc a evoluat în 29 de meciuri în acest sezon şi a reuşit o pasă de gol pentru echipa sa de club. Fundaşul a acumualt 1930 de minute în patru competiţii: Liga 1, Cupa României, Europa League şi UEFA Youth League.


 

Afla mai multe despre: radu bobocromania under 21 

viewscnt
Articole similare