Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionata olimpică a Germaniei a oprit definitiv un meci de pregătire din cauza unui act rasist: ”Nu se punea problema să continuăm”

Selecţionata olimpică a Germaniei a oprit definitiv un meci de pregătire din cauza unui act rasist: ”Nu se punea problema să continuăm”

Jocurile olimpice

Comentarii

Selecţionata olimpică a Germaniei a oprit definitiv, sâmbătă, un meci de pregătire pentru Jocurile Olimpice cu Honduras, din cauza unui act rasist, informează L’Equipe.

Jucătorii germani au părăsit terenul şi nu au mai revenit, după ce colegul lor Jordan Torunarigha a fost victima unui act rasist. Echipa a plecat la vestiare cu cinci minute înainte de încheierea normală a meciului. Jucătorul lui Hertha Berlin a mai fost ţinţa rasismului în sezonul trecut, în februarie, la un meci din Bundesliga. Atunci, acesta a părăsit terenul în lacrimi.

Selecţionata olimpică a Germaniei a oprit definitiv un meci de pregătire din cauza unui act rasist

„Din moment de unul dintre jucătorii noştri a fost victima unui act de rasism, nu se pune problema să continuăm să jucăm”, a declarat Stefan Kuntz, selecţionerul echipei Germaniei. Partida se disputa cu porţile închise la Wakayama, fără să fie filmată şi fără ca jurnaliştii să fie prezenţi.

Una dintre adversarele României la Jocurile Olimpice a fost responsabilă pentru acest eveniment inacceptabil. Naţionala olimpică din Honduras se va duela cu ”tricolorii” la Tokyo, în primul meci al grupelor. Partida va avea loc pe 22 iulie, de la ora 14.

Afla mai multe despre: germania hondurasgermania u23selecţionată olimpică germaniajordan torunarigha 

viewscnt
Articole similare