Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Adrian Mutu, victima hackerilor. I-au transformat pagina personală de Facebook în "Discovery Channel"

Selecţionerul Adrian Mutu, victima hackerilor. I-au transformat pagina personală de Facebook în "Discovery Channel"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional Adrian Mutu a căzut victimă hackerilor. De câteva oare, pe pagina personală a fostului atacant de la Juventus, Chelsea sau Fiorentina au apărut câteva postări, să le spunem...ciudate.

În ultimele ore, pe pagina de Facebook a lui Adrian Mutu au fost publicate nişte videoclipuri care nu au nicio legătură cu activitatea sportivă, cu viaţa persoanală a "Briliantului" sau cu hobby-urile acestuia. Mai degrabă, au legătură cu Discovery Channel şi cu "Lumea animalelor".

Cel mai probabil, contul de Facebook al lui Adrian Mutu a ajuns pe mâinile unor iubitori de natură şi inedit: "Câine uimitor, inteligent, pe care nu-l vedeţi niciodată",  "Redecoraţi camera veche în timpul sărbătorilor", "Mii de păsări sunt eliberate în mediu" sau "Ea este o eroină, a salvat cu succes o broască ţestoasă", sunt doar câteva dintre postările apărute pe contul fostului fotbalist.

După cum sunt formulate titlurile, sunt şanse foarte mari ca hackerii să nu fie români. Rămâne de văzut dacă Adrian Mutu va reuşi să-şi recupereze contul şi cum va reuşi să facă acest lucru.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare