Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Angliei U21, fair-play după ce a aflat că a picat cu România la EURO 2019. Ce a declarat

Selecţionerul Angliei U21, fair-play după ce a aflat că a picat cu România la EURO 2019. Ce a declarat

Echipa națională

Comentarii

Aidy Boothroyd, selecţionerul Angliei U21, spune că întâlnirea cu ”tricolorii” mici va fi foarte grea. Anglia U21 şi România U21 se află în aceeaşi grupă la EURO 2019, alături de Croaţia şi Franţa.

Anglia U21 şi România U21 se întâlnesc din nou, de această dată la EURO 2019. Ultima dată, într-un amical disputat în martie 2018, englezii s-au impus cu 2-1. Aidy Boothroyd este fair-play şi spune că partida ar fi trebuit să se termine la egalitate, deoarece România a ratat foarte multe ocazii. Despre meciul de la EURO, selecţionerul Angliei spune că va fi o întâlnire foarte dificilă:

”Sper că va fi un meci foarte, foarte bun. Jucăm pe teren neutru, va fi o adversară foarte grea, o ştim. Dacă vom reuşi să nu luăm gol, va fi foarte, foarte bine pentru noi. Ei au jucat cu noi şi am reuşit să învingem (n.r. Anglia a învins cu 2-1), deşi cred că trebuia să fie egal în acea partidă. Mă bucur că-i vom vedea din nou. Vom avea mult de studiat în următoarele săptămâni, va trebui să-i studiem pe toţi”, a declarat Aidy Boothroyd.

România a picat cu Anglia, Franţa şi Croaţia în grupele pentru Campionatul European U21, din 2019. Toate detaliile sunt AICI!

Afla mai multe despre: aidy boothroydromania u21anglia u21campionatul europeaneuro 2019 

viewscnt
Articole similare