Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Austriei, niciun cuvânt de laudă la adresa jocului României. Ce a putut să declare în presa din ţara sa

Selecţionerul Austriei, niciun cuvânt de laudă la adresa jocului României. Ce a putut să declare în presa din ţara sa
Comentarii

Franco Foda, selecţionerul Austriei, n-are niciun cuvânt de laudă faţă de jocul României şi crede că jucătorii săi ar fi meritat măcar un rezultat de egalitate. România s-a impus cu 3-2 în Austria, în a doua etapă a Ligii Naţiunilor.

Naţionala României a făcut un meci mare cu Austria, favorita grupei din Liga Naţiunilor, însă adversarii nu sunt de aceeşi părere. Franco Foda, selecţionerul Austriei, a evitat să scoată vreun cuvânt de laudă la adresa României şi este de părere că jucătorii săi ar fi meritat măcar un punct.

Selecţionerul Austriei, niciun cuvând de laudă la adresa României: ”Meritam un egal”

Într-un interviu pentru Sky Sports Austria, Franco Foda şi-a concentrat discursul pe lipsa de şansă. Selecţionerul Austriei susţine că echipa sa a început slab meciul, dar şi-a revenit pe parcurs şi ar fi meritat să nu piardă. În plus, Foda se plânge şi de lipsa unor jucători importanţi: 
”Am început prost, nici măcar nu am fost în meci în primele minute, dar apoi am egalat meritat şi am avut o ocazie imensă prin Schlager. Trebuie să preluăm conducerea, apoi jocul ar fi mers într-o altă direcţie. Chiar şi după 1-3 am încercat totul pentru a întoarce jocul. Echipa a meritat o remiză, dar ăsta este fotbalul. De multe ori nu am luat deciziile corecte în ultima treime, am schimbat jocul prea încet şi am făcut-o prea uşor pentru adversari. Au lipsit câţiva jucători cheie, dar nu are rost să ne ocupăm de eşecuri. Puteţi vedea în este o grupă a Ligii Naţiunilor în care toată lumea este pe picior de egalitate”, a declarat Franco Foda pentru Sky Sports Austria. 

Nici jucătorii n-au avut vreun cuvânt de laudă la adresa României

Martin Hinteregger, fundaş central, susţine că Austria a dominat meciul şi crede că România a înscris cu noroc cele trei goluri. Jucătorul lui Eintracht Frankfurt spune că naţionala Austriei a dominat categoric:
”Nu cred că înfrângerea a fost meritată. În general am avut jocul sub control, nici nu ştiu cum au marcat cele trei goluri. Am fost cea mai bună echipă în ceea ce priveşte jocul”, a spus Martin Hinteregger, citat de Sky Sports Austria. 
România s-a impus cu 3-2 în faţa Austriei, în a doua etapă din Liga Naţiunilor şi este pe primul loc în grupă, cu 4 puncte în două partide. Pentru echipa României au înscris Alibec ‘3, Grigore ’51 şi Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ‘81.
 

Afla mai multe despre: franco foda 

viewscnt
Articole similare