Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Belarusului a remarcat jucătorii de atac din tabăra tricolorilor: ”Naţionala voastră are o istorie fotbalistică bogată!”

Selecţionerul Belarusului a remarcat jucătorii de atac din tabăra tricolorilor: ”Naţionala voastră are o istorie fotbalistică bogată!”

Echipa națională

Comentarii

Pe 11 noiembrie, România urmează să joace un amical cu Belarus. Selecţionerul Markhel Mikhail a susţinut o conferinţă de presă înaintea acestui meci.

”Suntem bucuroşi că putem juca acest meci împotriva unei echipe naţionale cu asemenea istorie fotbalistică bogată. Suntem fericiţi că ne aflăm aici şi că ne putem măsura forţele înaintea ultimelor două meciuri decisive pe care le mai avem de disputat” a mărturisit selecţionerul Belarusului, Markhel Mikhail.

Întrebat de care jucători ai naţionalei României se teme, Mikhail s-a ferit să ofere un răspuns concret: ”Nu pot să numesc un jucător anume ţinând cont  de ceea ce a arătat România în actuala ediţie de Nations League şi în preliminariile Euro. Aş remarca jucătorii din atac”

”Singura problemă pe care am întâmpinat-o a fost că 3 jucători au fost depistaţi pozitivi Covid înainte de a intra în cantonament” a mai explicat selecţionerul bieloruşilor.

Pe 11 noiembrie, România urmează să joace un amical cu Belarus şi apoi, pe 15 noiembrie, Mirel Rădoi va întâlni naţionala care i-a produs cea mai drastică înfrângere ca selecţioner, Norvegia. În ultima întâlnire, nordicii s-au cu 4-0 şi tânărul Haaland a reuşit atunci un hat-trick. Întrebat dacă a găsit vreo soluţie să-l blocheze, Mirel Rădoi a răspuns cu o glumă: ”Păi dacă nu reuşesc jucători din Bundesliga, vă daţi seama că şi pentru noi e foarte greu. Am identificat câteva zone în care este periculos... Ca să glumim puţin, punem un sniper (n.r. lunetist) în tribună” a glumit selecţionerul României.

Şi Mikhail Markhel a fost întrebat de ar face dacă l-ar avea pe Haaland ca adversar al echipei sale. Selecţionerul Belarusului a glumit de asemenea: ”Cred că ar trebui să îl omorâm pe Haaland”

Afla mai multe despre: markhel mikhail 

viewscnt
Articole similare