Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul coboară în iarbă! FOTO | Contra, pe teren alături de nume uriaşe într-un meci de gală: Starurile Europei vs Starurile Americii de Sud

Selecţionerul coboară în iarbă! FOTO | Contra, pe teren alături de nume uriaşe într-un meci de gală: Starurile Europei vs Starurile Americii de Sud

galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Campionatul Mondial va începe pe 14 iunie, însă, până atunci, chinezii au pregătir o adevărată lovitură cu trei zile înainte de startul turneului final din Rusia: un meci al legendelor, în care starurile Europei le vor întâlni pe cele ale Americii de Sud. În echipa Europei va juca şi selecţionerul României, Cosmin Contra.

Selecţionerul Cosmin Contra a ajuns deja în China, acolo unde s-a reîntâlnit cu foştii colegi din perioada "AC Milan", dar şi cu multe alte legende ale fotbalului mondial.
 

 
VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Microbiştii vor avea parte de o surpriză din partea chinezilor. Chiar înainte de startul Cupei Mondiale din Rusia, Cosmin Contra va participa la un eveniment uriaş pregătit de asiatici. Selecţionerul României a fost invitat să se alăture naţionalei Europei, unde va avea în echipă nume legendare precum Totti, Maldini, Şevcenko, Papin, Candela, Mendieta, Giuly, Helveg sau Ibrahim Ba.
 
Selecţionata Europei o va înfrunta pe cea a Americii de Sud, echipă ce promite să alinieze, de asemenea, jucători importanţi din istoria fotbalului: Crespo, Chamot, Batistuta sau Serginho. Marea surpriză pregătită de chinezi ar fi chiar Ronaldinho. 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cosmin contrarusiacampionatul mondialronaldinhocrespo 

viewscnt
Articole similare