Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Cosmin Contra speră ca Alexandru Chipciu să ”renască” la Sparta. Ce spune de Băluţă şi Budescu

Selecţionerul Cosmin Contra speră ca Alexandru Chipciu să ”renască” la Sparta. Ce spune de Băluţă şi Budescu

Fotbal intern

Comentarii

S-a încheiat Campionatul Mondial, iar evoluţiile naţionalelor prezente în Rusia i-au dat de gândit selecţionerului României, care speră ca fotbalişii români să evolueze cât mai mult la echipele lor, pentru a putea construi o reprezentativă puternică.

„Serbia e puternică, dar dacă vom avea acea exprimare pe care am avut-o la ultimele patru meciuri, cred că putem începe cu dreptul Liga Naţiunilor. Mă bucur că Alex (nr. Chipciu) a schimbat antrenorul, nu neapărat echipa. Nu avea nicio şansă să joace cu fostul său antrenor. Sper să evolueze meci de meci la Sparta, care e calificată şi în Europa League. Vedem cum va decurge adaptarea lui Băluţă. Sper să se integreze cât mai repede. Sunt îngrijorat de Rotariu, de Grozav, dar şi de Dragoş Grigore, care s-a accidentat.

Nu mă încurcă plecarea lui Budescu în zona arabă. Acel campionat va creşte destul de mult cu noile reguli. Acum trebuie să aibă şase stranieri în lot. Şi căpitanul de la Atletico, Gabi, s-a transferat în Qatar. Tot mai mulţi jucători se vor duce acolo pentru că Mondialul se va disputa la ei în 2022”, a spus Cosmin Contra, selecţionerul României.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare