Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Croaţiei, plin de optimism înaintea finalei CM 2018: ”Am reuşit să-l oprim pe Messi. Putem face acelaşi lucru cu Griezmann şi Mbappe"

Selecţionerul Croaţiei, plin de optimism înaintea finalei CM 2018: ”Am reuşit să-l oprim pe Messi. Putem face acelaşi lucru cu Griezmann şi Mbappe"

Cupa Mondială

Comentarii

Antrenorul Croaţiei, Zlatko Dalic, crede în şansele echipei sale de a se impune în finala cu Franţa. Partida se va disputa duminică pe stadionul Lujniki.

Dalic a declarat că se simte încrezător înainte de finala Campionatului Mondial, mai ales că jucătorii lui au reuşit deja să-i elimine pe Lionel Messi şi Harry Kane. Croaţia s-a calificat în finală după ce s-a impus în faţa Angliei, scor 2-1, după prelungiri.

Tehnicianul croat este optimist că jucătorii lui vor putea să se impună şi în finala cu Franţa şi că îi vor putea opri pe Antoine Griezmann şi Kylian Mbappe. ”Croaţia poate juca şi mai bine. Franţa este o echipă periculoasă, dar daca i-am eliminat pe Messi, Kane, Eriksen, îi putem elimina şi pe Mbappe şi Griezmann”, a declarat Dalic.

Franţa s-a calificat în a treia finală a Cupei Mondiale, după ce a reuşit să învingă Belgia în semifinală. Până acum, echipa naţională a Croaţiei nu ajunsese niciodată în finala Campionatului Mondial. Cea mai bună clasare a fost în 1998, atunci când a ocupat locul 3.

Articol scris de Gabriela EFTENE

Afla mai multe despre: dalicgriezmannmessi 

viewscnt
Articole similare