Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Daniel Pancu, un nou mesaj pentru Octavian Popescu: ”El asta nu înţelege!”

Selecţionerul Daniel Pancu, un nou mesaj pentru Octavian Popescu: ”El asta nu înţelege!”

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României de tineret, Daniel Pancu (46 de ani), a revenit la sentimente mai bune faţă de Octavian Popescu (), fotbalistul celor de la FCSB pe care -l ”săriseră din schemă” la ultima acţiune, din luna septembrie.

Dacă pentru partida cu Albania, din luna septembrie, din calificările pentru EURO 2025, Daniel Pancu nu l-a convocat pe Octavian Popescu şi a provocat multe discuţii în spaţiul media, de data aceasta, pentru meciurile cu Armenia şi Finlanda, l-a chemat pe fotbalistul celor de la FCSB.

Daniel Pancu nu are nimic personal cu Tavi Popescu

După vestea neconvocării din luna septembrie, Octavian Popescu şi-a spus public nemulţumirea faţă de această decizie, acuzându-l pe selecţionerul Daniel Pancu că ar avea ceva personal cu el.

La scurt timp, Daniel Pancu i-a oferit replica tânărului fotbalist, prin care şi-a explicat decizia, fiind condiţionată de randamentul său şi nu de ”vendette” personale.

Selecţionerul a explicat încă o dată că nu are nimic personal cu Octavian Popescu şi chiar îl apreciază foarte mult, însă cere foarte mult de la jucător, deoarece este foarte talentat, iar pretenţiile sunt foarte ridicate.

L-am văzut în două jocuri după aia şi mi-a plăcut. El asta nu-înţelege, mie îmi place de Tavi Popescu. Îmi plac fotbaliştii. Nu-l cunosc foarte bine, am fost cu ei la Euro, dar am avut alt statut şi nu am avut discuţii cu jucătorii, pentru că nu-mi permiteam.

Îi doresc să rămână pe viaţă cu soţia. E un lucru rar în ziua de azi să auzi că un băiat de 20 de ani că se însoară. Şi nouă ne spunea Mircea Lucescu să ne însurăm mai repede, că e foarte important, dar nu mai sunt vremurile de atunci”, a declarat Daniel Pancu, la playsport.ro.

Tavi Popescu a revenit la lot

Naţionala României U21 va disputa în luna octombrie primele meciuri de pe teren propriu, din campania de calificare pentru Campionatul European U21, contra Armeniei (13 octombrie) şi Finlandei (17 octombrie).

Iată jucătorii selecţionaţi de către Daniel Pancu pentru această ”dublă”:

Portari: Răzvan Sava (CFR Cluj), Otto Hindrich (CFR Cluj), Alexandru Roşca (CSC Şelimbăr);

Fundaşi: Alexandru Pantea (FCSB), Darius Oroian (Sepsi OSK), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Paşcalău (Lecce / Italia), Gabriel Buta (FCU 1948 Craiova Fotbal Club), Matei Ilie (CFR Cluj), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

Mijlocaşi: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Aurelian Ciuciulete (Unirea Dej), Constantin Grameni (Farul Constanţa), Luca Mihai (CFR Cluj), Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareş Ilie (Lausanne / Elveţia), Octavian Popescu (FCSB);

Atacanţi: Adrian Mazilu (Farul Constanţa), Filip Ilie (Universitatea Cluj), Rareş Burnete (Lecce / Italia).

Afla mai multe despre: octavian popescudaniel pancunationala u21 

viewscnt
Articole similare