Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul din Kosovo, despre România, după incidentele de pe Arena Naţională: "Va fi o problemă pentru ei!"

Selecţionerul din Kosovo, despre România, după incidentele de pe Arena Naţională: "Va fi o problemă pentru ei!"

Echipa națională

Comentarii

România a învins Kosovo, 2-0, într-un meci nelipsit de incidente.

România a învins Kosovo cu 2-0, pe Arena Naţională în preliminariile EURO 2024, meci cu scântei şi întrerupt din cauza unui banner afişat în peluza tricoloră. "Kosovo e Serbia" a fost bannerul afişat de facţiunea "Uniţi Sub Tricolor", care a dus la oprirea meciului.

Primoz Gliha, selecţionerul lui Kosovo, a vorbit despre cele întâmplate pe Arena Naţională şi a lăsat de înţeles că naţionala României nu va scăpa nepedepsită. 

"Evident, n-a fost un meci obişnuit pentru noi. A fost presiune suplimentară. Nu ne aşteptam la aşa ceva. Nu vreau să vorbesc de politică acum, a fost un meci de fotbal. Va fi o problemă pentru ei, nu pentru noi", a spus Gliha, conform presei din Kosovo. 

Ce s-a întâmplăt la România - Kosovo:

La Bucureşti, România a început în atac meciul cu naţionala din Kosovo, dar întâlnirea a fost întreruptă în minutul 18. Gruparea Uniţi Sub Tricolor a arborat un banner ibscripţionat „Kosovo este Serbia” şi au scandat acest slogan, iar jucătorii kosovari s-au oprit din joc părăsind terenul.

Arbitrul francez Delajod a suspendat meciul pentru „comportament discriminatoriu” trimiţându-i şi pe tricolori la vestiare. Jocul s-a reluat după 50 de minute, timp în care bannerul din tribună a fost îndepărtat.

Afla mai multe despre: kosovonaţionala românieiarena naţionalăbanner 

viewscnt
Articole similare