Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Elveţiei, Vladimir Petkovic: ”Ştefan Radu este o mare pierdere pentru echipa naţională a României!”

Selecţionerul Elveţiei, Vladimir Petkovic: ”Ştefan Radu este o mare pierdere pentru echipa naţională a României!”

Stranieri

Comentarii

Fost antrenor la Lazio, acolo unde l-a antrenat pe Radu Ştefan, Vladimir Petkovic crede că internaţionalul român de la Lazio este o mare pierdere pentru echipa reprezentativă a României.

Prezent la tragerea la sorţi pentru Euro 2020, selecţionerul Elveţiei Vladimir Petkovic a vorbit şi despre echipa naţională de fotbal a României precum şi despre Ştefan Radu, fostul său elev de la Lazio.

Petkovic crede că Radu este o pierdere foarte importantă pentru naţionala ţării noastre: ”Ştefan este un jucător mare, o persoană deosebită, a demonstrat aceste lucruri în atâţia ani la Lazio. Păcat că în ultimii ani, sunt deja şase-şapte ani, de când nu mai joacă în naţionala voastră. E un tip extraordinar şi un jucător foarte bun chiar şi acum, când este aproape de finalul carierei, demonstrează că este încă un fotbalist valoros şi dă totul pentru Lazio.  Păcat şi pentru el, dar şi pentru naţionala României, că nu mai joacă. Acum este prea târziu, dar aveţi şi aşa o echipă frumoasă şi aveţi şanse să ajungeţi la Euro” a mărturisit tehnicianul în vârstă de 56 de ani.

Petkovic a antrenat-o pe Lazio între 2012 şi 2014. Apoi a preluat echipa naţională de fotbal a Elveţiei, unde a stat deja pe bancă în 60 de meciuri oficiale. Cu Lazio, Petkovic a câştigat Cupa Italiei în sezonul 2012-2013.

Afla mai multe despre: ştefan radu 

viewscnt
Articole similare