Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Finlandei, discurs superb la adresa României: ”E plăcut să fiu din nou aici”

Selecţionerul Finlandei, discurs superb la adresa României: ”E plăcut să fiu din nou aici”
Comentarii

Markku Kanerva, selecţionerul Finlandei, a avut un discurs plin de fair-play la conferinţa de presă de dinaintea amicalului cu România. Antrenorul în vârstă de 54 de ani spune că are un mare respect pentru ”tricolori”, despre care susţine că formează o echipă foarte bună.

Markku Kanerva era secund la naţională în urmă cu trei ani, când România şi Finlanda au făcut 1-1 în preliminariile pentru EURO 2016. Ulterior, naţionala noastră a reuşit să se califice la turneul final din Franţa. Kanerva spune acum că se bucură că a revenit în România şi susţine că se aşteaptă la un meci foarte dificil.

”E plăcut să fiu din nou în România, ultima dată am fost în 2015 (n.r. când era secund la naţionala Finlandei), când am jucat un meci de calificare la Euro în Bucureşti. Acesta e unul dintre meciurile de pregătire pentru Liga Naţiunilor, care va începe în septembrie. Suntem foarte norocoşi că România nu va fi adversarul nostru, o o echipă de calitate. Naţionala voastră poate marca, sunt sigur. E o echipă de calitate, a fost la EURO, am un respect imens pentru ea.

Noi ne-am îmbunătăţit jocul. Obiectivul nostru este să ajungem la EURO. Este un întreg proces, dar ştim toţi că rezultatele bune aduc multă încredere echipei. Mă aştept la un meci bun şi la câteva surprize din partea jucătorilor, a prestaţiei lor. Poate vor fi nişte staruri în devenire.

Pentru noi este o experienţă bună faptul că venim să jucăm în deplasare. Vom întâlni Grecia, Ungaria şi Estonia în Liga Naţiunilor. Mai ales Grecia. Pentru că au nişte fani nebuni acolo. Va fi ceva interesant şi pentru jucători să se obişnuiască cu o astfel de atmosferă”, a declarat Markku Kanerva.

Români şi Finlanda se vor întâlni marţi într-un meci amical care se va disputa la Ploieşti. Partida va fi LIVE TEXT pe telekomsport.ro, de la 20:30.

Afla mai multe despre: markku kanervaromaniafinlanda 

viewscnt
Articole similare