Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Germaniei a oferit prima reacţie după ce a trimis România acasă de la CM de handbal feminin: „Au găsit soluţii în apărarea noastră!”

Selecţionerul Germaniei a oferit prima reacţie după ce a trimis România acasă de la CM de handbal feminin: „Au găsit soluţii în apărarea noastră!”

Handbal

Comentarii

România a fost învinsă de Germania la CM de handbal feminin, scor 22-24.

Selecţionerul Germaniei a oferit prima reacţie după ce a trimis România acasă de la CM de handbal feminin

Markus Gaugisch, selecţionerul Germaniei, a tras concluziile la finalul meciului şi a avut cuvinte de laudă pentru românce, mai ales pentru prestaţia lor din prima repriză.

„A fost o adevărată luptă în prima repriză. Cred că România a găsit soluţii foarte bune în apărarea noastră. A fost dificil pentru portarul nostru să apere, pentru că toate aruncările au fost din interiorul de nouă metri. Am avut multe probleme în prima parte.

În repriza a doua am luptat cu mai mult curaj. A fost şi mai uşor pentru portarul nostru să apere. Sunt mulţumit cu faza de apărare.

Ştim ce putem face. Trebuie să credem în sistemul nostru. Când facem asta, găsim şi soluţii. Este important pentru echipă ca ele să aibă încredere. Asta am văzut azi şi sunt fericit”, a spus selecţionerul Germaniei, la finalul meciului cu România, conform Prima Sport.

Afla mai multe despre: handbalgermaniaromaniacm 

viewscnt
Articole similare