Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Islandei a oferit declaraţia serii: ”Sper să vă ajut în meciul cu Macedonia. Mă întorc şi îmi cumpăraţi o bere” :)

Selecţionerul Islandei a oferit declaraţia serii: ”Sper să vă ajut în meciul cu Macedonia. Mă întorc şi îmi cumpăraţi o bere” :)

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a remizat, joi seară, pe stadionul Steaua, scor 0-0, cu selecţionata Islandei, într-un meci din penultima etapă a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială.

Arnar Vidarsson, selecţionerul Islandei, a vorbit după meci despre egalul cu România.

”România putea marca şi lua cele trei puncte, dar la fel şi noi, am avut câteva ocazii. Imi pare rău pentru voi, pentru că ştiu că aveaţi nevoie de cele trei puncte mai mult decât noi. 

Pentru că sunteţi atât de prietenoşi, chiar sper să vă ajutăm. Vrem să mergem în Macedonia de Nord şi să obţinem un rezultat bun. Dacă reuşim, mă întorc şi îmi cumpăraţi o bere.

Mereu am fost impresionat de jucătorii români când eram tânăr”, a declarat selecţionerul Arna Vidarsson după meciul de la Bucureşti.

Înaintea ultimei etape, tricolorii sunt pe locul trei în grupă, la un punct diferenţă de locul doi, Macedonia de Nord. Ocupanta poziţiei a doua la finalul fazei grupelor va juca la baraj pentru CM.

Afla mai multe despre: amnar vidarssonnaţională islandeicupa mondialanaţională româniei 

viewscnt
Articole similare