Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Japoniei ne ia apărarea pentru parcursul dezastruos de la CM de Handbal: ”Este un mare succes că au ajuns în grupele principale”

Selecţionerul Japoniei ne ia apărarea pentru parcursul dezastruos de la CM de Handbal: ”Este un mare succes că au ajuns în grupele principale”

CM Handbal

Comentarii

Ulrik Kirkely, selecţionerul Japoniei, recunoaşte că România a fost afectată la acest Campionat Mondial de scandalul de dopaj de la Corona Braşov, în urma căruia a lăsat acasă patru jucătoare importante.

România a pierdut la scor şi meciul cu Japonia, scor 20-37, ultimul din grupele principale. A fost un Campionat Mondial foarte slab făcut de jucătoarele lui Tomas Ryde. Însă Ulrik Kirkely, selecţionerul Japoniei, susţine că parcursul României ar fi fost mult mai bun dacă naţionala noastră n-ar fi fost afectată de scandalul de dopaj de la Corona Braşov.

”Problemele din campionatul României, chiar înaintea plecării lor în Japonia, le-a făcut parcursul cu atât mai dificil. Este fără îndoială un mare succes că au ajuns până în grupele principale, dintr-o grupă foarte dificilă. Şi astăzi probabil am avut o dorinţă mai mare de victorie decât România şi am reuşit să jucăm, din multe puncte de vedere, un meci foarte bun”, a declarat Ulrik Kirkely.



În urma scandalului de dopaj de la Corona Braşov, Ryde s-a văzut nevoit să le lase acasă pe Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi şi pe Daria Bucur.

 

Afla mai multe despre: ulrik kirkely 

viewscnt
Articole similare