Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Lituaniei, despre lipsa unui jucător din lotul României: "Asta arată forţa naţionalei voastre"

Selecţionerul Lituaniei, despre lipsa unui jucător din lotul României: "Asta arată forţa naţionalei voastre"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a Lituaniei, Edgaras Jankauskas, consideră că absenţa lui Liviu Antal din lotul selecţionatei României releva valoarea de care dispun fotbaliştii români, în momentul de faţă. În vârstă de 29 de ani, fostul atacant al Oţelului este golgheterul campionatului Lituaniei, cu 18 goluri.

"Acest lucru arată forţa naţionalei voastre. Dacă cel mai bun atacant din campionatul nostru nu e pe lista convocaţilor voştri spune ceva. Ştiu că aveţi atacanţi în campionatul românesc, la Ludogoreţ. Liga noastră nu este atât de bine văzută în Europa sau în ţara voastră", a spus selecţionerul Lituaniei.

"Sunt sigur că va fi un meci foarte greu pentru ambele echipe. Respectăm România. Ştim ce atuuri au. Le-am văzut meciurile. Ne aşteptăm la o bătălie foarte grea", a declarat Edgaras Jankauskas, în cadrul conferinţei de presă, conferinţă în care a fost întrebat şi care este cel mai valoros fotbalist român în acest moment. "Toţi sunt buni, toţi sunt buni şi periculoşi. Nu vreau să dau un singur nume pentru că nu ar fi corect. Poate că nu aveţi un superstar, cum au fost înainte Popescu şi Hagi, dar toată selecţia este formată din jucători de top", a adăugat Jankauskas. 

Selecţionerul Lituaniei a vorbit şi despre situaţia lui Giedrius Arlauskis, precizând că portarul echipei CFR Cluj rămâne în vederile sale.

"Da, am vorbit. În acel moment nu era pregătit să fie convocat la echipa naţională deoarece era în căutarea unei noi formaţii. Timpul a trecut, iar acum avem trei portari şi suntem mulţumiţi de prestaţiile lor. Asta este. Noi îl urmărim oricum şi pe Giedrius. Rămâne în continuare o soluţie.

Nu, nicidecum. Nimeni nu are poarta închisă la echipa naţională. Dar vrem ca toţi jucătorii de aici să fie pregătiţi fizic şi mental. Nu l-am convocat pe Giedrius, dar relaţia cu el este una bună", a mai spus Edgaras Jankauskas.

Meciul dintre Lituania şi România este programat să se dispute joi, de la 21:45, la Vilnius, în runda a treia din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: antallituaniaconferinta 

viewscnt
Articole similare