Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Lituaniei, savuros: "Noi suntem obişnuiţi să jucăm pe stadioane goale". Ce jucător român vrea să naturalizeze: "Am fi încântaţi"

Selecţionerul Lituaniei, savuros: "Noi suntem obişnuiţi să jucăm pe stadioane goale". Ce jucător român vrea să naturalizeze: "Am fi încântaţi"
Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a Lituaniei, Edgaras Jankauskas, a declarat că jucătorii săi sunt obişnuiţi să joace fără spectatori, ţinând cont de lipsa de popularitate a campionatului lituanian.

"Ştim ce adversar puternic şi dificil ne aşteaptă şi suntem pregătiţi. Echipa mea este foarte motivată şi ne aşteptăm la un meci bun mâine. Sunt obişnuiţi să joace pe stadioane goale. Campionatul din Lituania nu este atât de popular şi asta nu e o problemă.

Considerăm că adversarul nostru este foarte puternic, dar şi noi avem în plan să jucăm fotbal, iar pentru asta este bine să jucăm pe un teren bun, cu iarbă bună. O suprafaţă de joc de calitate.

Nu ne este frică de niciun jucător. Îi respectăm, ştim cât de buni sunt, cât de puternici, dar nu ne temem de ei. Suntem aici să jucăm fotbal", a declarat Edgaras Jankauskas, în cadrul conferinţei de presă.

Selecţionerul Lituaniei a mărturisit că nu ştia că Gheorghe Hagi va asista la meciul de sâmbătă şi nici că fiul său, Ianis, face parte din lot: "Nu. Este o onoare. Uau! Atunci va fi un tată mândru mâine".

Jankauskas a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că ar vrea să îl naturalizeze pe atacantul Liviu Antal, care este golgheterul la zi al campionatului Lituaniei, cu 23 de goluri. În vârstă de 29 de ani, Antal are o singură selecţie la echipa naţională a României şi aceea într-un meci de pregătire.

"Va trebui să îi găsim o lituaniancă cu care să se căsătorească şi atunci îl putem avea în achipă. Cu siguranţă am fi încântaţi să avem un jucător care marchează mai mult de 20 de goluri în campionat", a mai spus Edgaras Jankauskas.

Partida România – Lituania este programată sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană”. Jocul se va disputa fără spectatori.

Afla mai multe despre: lituaniaantalconferinta 

viewscnt
Articole similare