Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Macedoniei de Nord, încântat de evoluţia echipei sale în meciul cu România: "Cred că niciodată n-am jucat atât de bine"

Selecţionerul Macedoniei de Nord, încântat de evoluţia echipei sale în meciul cu România: "Cred că niciodată n-am jucat atât de bine"
Comentarii

Macedonia de Nord şi România au remizat alb, miercuri, la Skopje, iar selecţionerul gazdelor a recunoscut, după meci, că a fost foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.

"Cred că Macedonia nu a jucat niciodată atât de bine. Nu am nimănui ce să reproşez, băieţii au jucat fotbal şi a fost o plăcere să-i privesc. Vreau să spun că este păcat să joci pe un astfel de teren, aşa că felicitări băieţilor mei şi echipei naţionale a României!

Mai sunt 4 meciuri până la final şi de aceea nu vreau să vorbesc mai mult. Cred că vom rămâne în competiţie pentru locul 2 până la ultimul meci, cu Islanda. În opinia mea, am fi meritat încă cel puţin 4 puncte din aceste 3 meciuri (n.r. Macedonia de Nord a făcut egal cu Armenia, Islanda şi România)" , a declarat selecţionerul Macedoniei de Nord, Blagoja Milevski.

Macedonia de Nord - România 0-0

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata Macedoniei de Nord, într-un meci din grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022. Ca urmare a rezultatelor de miercuri, tricolorii se menţin pe locul trei în clasamentul grupei.

La meciul de la Skopje au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

  • Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski (Jahovic ’64), Velkovski (Ristevski ’64), Musliu, Alioski – Spirkovski (Trajkovski ’78), Bardi (Askovski ’90), Elmas - Kostadinov, Ristovski, Churlinov (Nikolov ’78). Selecţioner: Blagoja Milevski
  • România: Niţă - Raţiu, Chiricheş, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu (R. Marin ’63), Cicâldău - Man, Markovic (Cordea ’63), Sorescu (M. Marin). Selecţioner: Mirel Rădoi

În aceeaşi grupă, Armenia a remizat acasă cu Liechtenstein, scor 1-1 (goluri Mkhitaryan ‘45+5 – penalty / Frick ’80), şi Germania a învins în deplasare Islanda, scor 4-0 (goluri Gnabry ‘4, Rudiger ’24, Sane ’56, Werner ’89).

Clasamentul grupei:

1. Germania – 15 puncte
2. Armenia – 11 puncte
3. România – 10 puncte
4. Macedonia de Nord – 9 puncte
5. Islanda – 4 puncte
6. Liechtenstein – 1 punct

Etapa următoare programează, la 8 octombrie, meciurile Liechtenstein – Macedonia de Nord, Islanda – Armenia şi Germania – România.

Afla mai multe despre: macedonia de nord 

viewscnt
Articole similare