Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Muntenegrului spune că România a progresat cu Contra selecţioner: "Trebuie să recunosc asta". Tricolorul care îi sperie pe muntenegreni

Selecţionerul Muntenegrului spune că România a progresat cu Contra selecţioner: "Trebuie să recunosc asta". Tricolorul care îi sperie pe muntenegreni
Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a Muntenegrului, Ljubisa Tumbakovic, s-a declarat impresionat de progresele făcute de progresele făcute de reprezentativa României sub comanda lui Cosmin Contra.

"Trebuie să recunosc că observ o transformare în echipa actuală a României, în comparaţie cu cea care a jucat în preliminariile pentru Mondial. În aceste cinci, şase jocuri pe care le-am urmărit am observat că s-au rulat cam 31 de jucători. Aşa ca imagine pe care o lasă jocul echipei este mult mai bine legat, jucătorii sunt mult mai disciplinaţi, sunt mult mai orientaţi către joc, sunt mult mai inimoşi. Se vede un joc mai închegat, se vede o seriozitate şi o abordare mult mai serioasă şi mai bună a jocului, a echipei. O echipă mai închegată şi cu siguranţă că se observă multe îmbunătăţiri în acest stil de joc", a declarat Ljubisa Tumbakovic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Selecţionerul adversarei României a fost completat de fundaşul Filip Stojkovic, care a mărturisit că Alexandru Mitriţă este cel mai periculos internaţional român. "Din ce am urmărit, Mitriţă mi se pare un jucător foarte bun, dar bineînţeles şi Stanciu, care este şi conducătorul de joc", a spus şi Filip Stojkovic.

Meciul dintre România şi Muntenegru este programat vineri, de la 21:45, la Ploieşti, în prima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor.

Afla mai multe despre: romaniamuntenegrumitrita 

viewscnt
Articole similare