Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul naţionalei de handbal explică eşecul din prima repriză cu Insulele Feroe. "Din păcate asta se întâmplă câteodată!" Ce urmează pentru România

Selecţionerul naţionalei de handbal explică eşecul din prima repriză cu Insulele Feroe. "Din păcate asta se întâmplă câteodată!" Ce urmează pentru România

Handbal

Comentarii

Naţionala feminină a revenit din Insulele Feroe, acolo unde a jucat al doilea meci din campania pentru Euro 2020.

Naţionala feminină de handbal a revenit în ţară luni noapte, după victoria de duminică din Insulele Feroe. Naţionala lui Ryde a fost condusă la pauză de insulare, într-un mod cu totul surprinzător pentru toţi iubitorii handbalului. A fost 12-11 pentru gazde după 30 de minute, în cel de-al doilea meci jucat de naţionala lui Ryde în preliminariile EURO 2021. S-a terminat până la urmă 25-20.

" Din păcate, câteodată subestimăm adversarul. Au fost prea relaxate, Am încercat să facem câte ceva. Am jucat 5-1 în defensivă. Am folosit şi jucătoare neexperimentate, dar am rezolvat uşor lucrurile", a declafrat Ryde la sosirea în ţară. 

România a adunat patru puncte după ce şi în primul, pe 25 septembrie, câştigase în faţa Ucrainei. Pentru cea  mai bună naţională din România la jocurile sportive, urmează pe 17 noiembrie reunirea în vedere Campionatului Mondial. Pe 20 vor pleca în Japonia, urmând ca pe 30 septmebrie să debuteze la turneul final, în faţa Spaniei. Ryde nu-şi face griji în perspectiva Mondialului, după rezultatul de la pauză cu Feroe. 

"Nu e relevant. Am jucat fără cinci jucătoare. Unele dintre tinere au nevoie de timp. Una peste alta, e în ordine, pentru că sunt lucruri care se întâmplă. Cu Ucraina a mers foarte bine aşa că sunt foarte mulţumit!"

Afla mai multe despre: handbalromaniainsulele feroe 

viewscnt
Articole similare