Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul naţionalei de handbal masculin: ”Trebuie să ne luptăm pentru calificarea la Euro. Sunt foarte mulţumit de jucătorii care au venit până acum la lot”

Selecţionerul naţionalei de handbal masculin: ”Trebuie să ne luptăm pentru calificarea la Euro. Sunt foarte mulţumit de jucătorii care au venit până acum la lot”

Handbal

Comentarii

Tehnicianul spaniol Manuel Montoya Fernandez a fost prezentat în septembrie ca noul selecţioner al naţionalei de handbal masculin al Romaniei. Ibericul îşi exprimă dorinţa de a cunoaşte mult mai bine lotul de jucători în această perioadă şi susţine că rezultatul obţinut de naţională contra Portugaliei a fost ”destul de rău”.

”Acum ne dorim să putem să lucrăm săptămâna aceasta şi să jucăm câteva partide între Crăciun şi finalul anului. Sunt jucători pe care îi cunosc mai puţin pentru că nu joacă foarte mult la echipele lor. Dar sunt foarte mulţumit de cei care au venit” a explicat Montoya, care a continuat: ”Vreau să închid un pic jocul de atac, să fie un joc mai continuu, mai lucrat, care să aibă continuitate, unde toată lumea să aibe un rol mai important. Din punct de vedere al efensivei cred că munca care s-a făcut înainte este asemănptoare cu ceea ce vreau eu să fac”

Despre turneul final al Campionatului European, antrenorul spaniol spune: ”Este complicat. Acum avem două partide cu Lituania, care sunt foarte importante şi ne vor spune dacă putem lua o opţiune sau nu. Este adevărat că rezultatul din Portugalia a fost foarte rău, mai ales din cauza diferenţei de goluri ca să ne putem gândi la locul 2.  Pentru noi poziţia secundă este foartă dificilă acum, dar există o clasificare a echipelor de pe locul 3, cu un punctaj bun, şi trebuie să ne luptăm pentru asta” a mai adăugt Manuel Montoya.

Afla mai multe despre: manuel montoya fernandezhandbal 

viewscnt
Articole similare