Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Norvegiei s-a enervat că UEFA a permis copiilor să asiste la meci: ”E cea mai nedreaptă decizie de când sunt în fotbalul de top”

Selecţionerul Norvegiei s-a enervat că UEFA a permis copiilor să asiste la meci: ”E cea mai nedreaptă decizie de când sunt în fotbalul de top”

Echipa națională

Comentarii

Lars Lagerback, selecţionerul Norvegiei, s-a plâns la conferinţa de presă că UEFA a permis accesului copiilor pe stadion, deşi terenul era suspendat. Antrenorul suedez susţine că este o mare nedreptate de care a avut parte echipa sa. România - Norvegia s-a terminat 1-1, în preliminariile EURO 2020.

România a fost sancţionată de UEFA pentru scandări rasiste şi incidente în tribune, iar meciul cu Norvegia ar fi trebuit să se joace cu porţile închise. Totuşi, UEFA a fost de acord cu propunerea FRF, prin care copiii să poată asista la meci. S-a ajuns astfel în situaţia în care în tribune au venit nu mai puţin de 30.000 de copii, care au făcut o atmosferă frumoasă.

Selecţionerul Norvegiei s-a declarat însă foarte nemulţumit că meciul nu s-a jucat cu tribunele goale şi consideră că echipa sa a fost nedreptăţită de UEFA.

”Decizia pe care a luat-o UEFA e cea mai nedreaptă decizie de care am avut parte de când sunt implicat în fotbalul internaţional de top. Nu critic România, a urmat regulile. E incredibil pentru mine că UEFA a luat o astfel de decizie. Multă lume crede că acesta e un lucru pozitiv, să lase tinerii pe stadion şi sunt de acord, dar ar trebui să fie invitaţi în alte circumstanţe. Dacă ar fi fost un stadion plin cu spectatori obişnuiţi, ar fi fost la fel. Ar fi trebuit să ne descurcăm. Nu cred că acest lucru a avut un efect  asupra meciului. Dacă vrei să opreşti rasismul, trebuie să întăreşti deciziile pe care le iei”, a declarat Lars Lagerback.

Afla mai multe despre: lars lagerback 

viewscnt
Articole similare