Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul pe care îl doreşte Florin Niţă la naţională! ”Cu siguranţă o să audă acest lucru de la toată lumea!” Ce a spus despre Mirel Rădoi

Selecţionerul pe care îl doreşte Florin Niţă la naţională! ”Cu siguranţă o să audă acest lucru de la toată lumea!” Ce a spus despre Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Portarul naţionalei României, Mirel Rădoi, a dezvăluit ce fel de selecţioner îşi doreşte la echipa naţională.

Jucătorul legitimat la Sparta Praga a acordat un interviu pentru Federaţia Română de Fotbal, în care a dezvăluit tipul de selecţioner pe care îl doreşte la naţională. După plecarea lui Mirel Rădoi, FRF încearcă să îi convingă pe Ladislau Boloni sau Edi Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB.

Răzvan Burleanu a fost deja refuzat de Adi Mutu, Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Dan Petrescu. Niţă îşi doreşte ca jucătorii să rămână la fel de uniţi ca în timpul mandatului lui Mirel Rădoi. 

 ”Cu siguranţă o să audă acest lucru de la toată lumea!”

”Am urmărit şi eu toate discuţiile legate de selecţioner, îmi doresc un antrenor care să fie ambiţios, să îşi propună rezultate importante. Indiferent cine va fi numit, cu siguranţă o să audă acest lucru de la toată lumea: să aibă multe realizări şi multă baftă.

A fost un moment dificil, toată lumea era cu lacrimi în ochi după discursul pe care l-a avut Mirel. Sunt convins că toată lumea a învăţat ceva din experienţa pe care am avut-o cu Mirel. Sper şi îmi doresc ca această echipă să rămână la fel de unită cum am văzut-o în ultima vreme. În felul acesta vom avea şi rezultatele aşteptate.

Împreună cu colegii am avut acea serie de meciuri fără gol primit (n.r. în preliminariile CM 2022), în afara partidei din Germania. Asta arată că ne-am făcut bine temele. Aşa cum toată lumea a spus, victoria cu Islanda ne-a lipsit pentru un loc la baraj. Toţi jucătorii au dat totul pe teren, numai că, din nefericire, nu am reuşit să înscriem. Eu îmi doresc să joc cu echipa naţională la un turneu final. Este promisiunea pe care mi-am făcut-o, dar, înainte de toate, îmi doresc să fiu sănătos ca să pot atinge această performanţă”, a spus Niţă.

De asemenea, Florin Niţă a vorbit despre meciurile României din Liga Naţiunilor contra selecţionatelor din Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

”La prima vedere este o grupă accesibilă. Dar să nu uităm meciurile pe care le-am avut cu Muntenegru, o echipă cu jucători foarte bătăioşi. Bosnia-Herţegovina este o echipă pe acelaşi stil, agresivă, dar să nu uităm nici de Finlanda.

A reuşit în campania pentru calificarea la Mondial să câştige 4 puncte în dubla cu bosniacii. Asta îmi spune că trebuie să fim foarte atenţi în meciurile pe care le vom avea împotriva lor”, a precizat Florin Niţă.

Afla mai multe despre: nitîă-românia-rădoi 

viewscnt
Articole similare