Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul rămâne optimist în privinţa calificării: ”Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu am dubii" Momentul emoţionant de la imn

Selecţionerul rămâne optimist în privinţa calificării: ”Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu am dubii" Momentul emoţionant de la imn

Echipa națională

Comentarii

România a remizat (1-1) cu Norvegia, la capătul unui meci în care naţionala a fost egalată pe final.

Calculele calificării indică acum că România trebuie să obţină patru puncte din ”dubla” cu Spania şi Suedia, iar Cosmin Contra rămâne un antrenor optimist: ”Cred în această calificare, le-am transmis-o şi băieţilor şi dacă avem această determinare, credeţi-mă că vor scoate patru puncte din aceste două jocuri şi ne vom califica. Nu trebuie să joace pentru mine, trebuie să joace pentru ei şi azi au jucat pentru ei şi pentru cei 30 de mii de copii care au venit şi i-au încurajat.Pe această cale vreau să le mulţumesc din inimă tuturor celor care au organizat aceste excursii. Aceşti copii au fost al 12-lea jucător. Vreau să le mulţumesc profesorilor, care probabil nu au făcut şcoală astăzi, nu vor face şcoală mâine. Băieţilor le pare rău că nu au putut să le ofere cele trei puncte. Mă bucur că am putut avea atmosfera asta de la 30 de mii de copii” a spus Cosmin Contra după meciul cu Norvegia.

Startul meciului a găsit un Cosmin Contra extrem de emoţionat. Selecţionerul a avut lacrimi în ochi atunci când cei aproape 30 de mii de copii au intonat imnul ţării: ”E normal, 30 de mii de copii care au cântat imnul din toată inima lor şi dacă nu te emoţionezi la aşa ceva nu ştiu la ce poţi să te emoţionezi. Cum au făcut Norvegia şi SUedia, putem să facm şi noi egal în Spania. Prima dată trebuie să ne gândim la meciul cu Suedia, e cel mai important. Dacă vedem România ca în seara asta, nu am nici cel mai mic dubiu că vom câştiga meciul cu Suedia” a mai spus Cosmin Contra.

Următorul meci al României este pe 15 noiembrie contra Spania: ”Noi avem doar varianta victoriei şi vom juca doar la victorie” a mai adăugat Contra, care a completat: ”Mă aşteptam mai mult de la Spania şi la meciul din Norvegia şi la meciul din Suedia, dar sunt meciuri decisive şi orice echipă îşi dă viaţa” a încheiat Contra.

 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare