Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul României, mesaj clar către puştiul Octavin Popescu. ”Trebuie să-l luăm în calcul şi la U-21. Acolo trebuie să demonstreze!”

Selecţionerul României, mesaj clar către puştiul Octavin Popescu. ”Trebuie să-l luăm în calcul şi la U-21. Acolo trebuie să demonstreze!”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a fost invitat în studioul TelekomSport şi a vorbit despre Octavian Popescu.

Octavian Popescu a avut evoluţii bune în actualul sezon, iar Gigi Becali speră ca jucătorul pe care l-a luat din curtea celor de la Universitatea Craiova să îi aducă o sumă importantă de bani dintr-un eventual transfer. 

După îndelungi căutări, Federaţia Română de Fotbal a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al naţionalei României. Edi Iordănescu a fost alegerea FRF.

Selecţionerul României a lucrat cu Octavian Popescu la FCSB şi susţine că, mai întâi, fotbalistul lui Toni Petrea trebuie să demonstreze la naţionala U21. Totuşi, Iordănescu a dezvăluit că tânărul jucător de la FCSB este în vizorul primei reprezentative a României. 

”Trebuie să-l luăm în calcul şi la U-21. Acolo trebuie să demonstreze!”

”Clar că toţi am identificat mult potenţial la el, talent. El e în momentul ăsta face tranziţia de la un mare talent către un jucator care să devină certitudine, dar mai are lucruri de pus la punct.

El are nevoie să puna forţă pe el, are nevoie, în jocuri o să capete maturitate, are nevoie de constanţă în jocuri. Sunt momente în care mai dispare din joc. Sunt momente în care iese la rampă cu execuţii care s-au repetat şi asta spune ceva, dar sunt şi momente de la un joc la altul cu fluctuaţii, sunt specifice vârstei, însă e un jucator care vine puternic din spate.

Trebuie să-l luăm în calcul şi la U-21, pentru că şi acolo trebuie să demonstreze, să se impună. Nu a jucat meci de meci acolo, dar îl avem în vizor şi la prima reprezentativă.

Sunt multe talente care se pierd pe drum, la fel cum sunt mulţi care pleacă în străinătate şi se întorc repede înapoi şi asta ţine de educaţia lor umană, sportivă, de calitatea care nu este foarte competitivă. Eu şi când eram la club, mă uitam la meciuri din liga a doua, liga a treia, interacţionam cu ei, nu mi-e ruşine. Nu cred că pot să iasă decât lucruri constructive şi aici am suferit noi. Am fost rigizi şi închistaţi”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare