Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Spaniei a vorbit despre speculaţiile privind revenirea lui Ramos la naţională: "Fără a-i lua din merite, nu se mai poate"

Selecţionerul Spaniei a vorbit despre speculaţiile privind revenirea lui Ramos la naţională: "Fără a-i lua din merite, nu se mai poate"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei Spaniei, Luis de la Fuente, a pus capăt speculaţiilor privind o posibilă revenire a fundaşului Sergio Ramos (Sevilla FC) la naţionala iberică, potrivit unui interviu apărut în ziarul AS.

Conform presei, Ramos cocheta cu o revenire la selecţionata Spaniei, dar selecţionerul Luis de la Fuente a spus clar că nu mai contează pe el: ''Nu-mi place să vorbesc despre conversaţii private şi am foarte mult respect pentru asta. Cred că Sergio a fost cel care a vorbit despre asta. Dar ceea ce este clar, modul în care s-au dezvoltat evenimentele arată că pariul meu este pe alţi jucători. Asta fără a-i lua meritele lui Sergio Ramos, care este un mare jucător. Dar un antrenor trebuie să înceapă cu o idee bazată pe ceva, iar eu am o serie de jucători care îmi dau garanţii şi încredere''.

Sergio Ramos şi-a anunţat oficial retragerea în februarie 2023 de la naţionala spaniolă, pentru care a adunat 180 de selecţii şi 23 de goluri, dar ultimul lui meci pentru iberici a avut loc la finele lunii martie 2021. Nu a participat la EURO 2020 şi nici la CM 2022.

Ramos, 37 de ani, joacă din septembrie la Sevilla FC, clubul unde a debutat ca jucător profesionist, şi a disputat în acest sezon şapte meciuri în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: ramos 

viewscnt
Articole similare