Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Spaniei: ”România se va lupta pentru calificare!”. Care sunt cei doi fotbalişti care l-au impresionat: ”Ei înseamnă fotbal şi goluri”

Selecţionerul Spaniei: ”România se va lupta pentru calificare!”. Care sunt cei doi fotbalişti care l-au impresionat: ”Ei înseamnă fotbal şi goluri”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte. 

Sunt foarte fericit că sunt primul selecţioner care câştigă aici. O primă repriză cu multe ocazii de gol pe care din păcate nu le-am putut materializa. În repriza a doua ei au forţat mai mult şi au riscat mai mult. Ni s-a întâmplat ceva ce trebuie să îmbunătăţim: dacă nu suntem împreună, organizaţi, putem pierde mingi şi putem primi goluri. Cred că dincolo de intervenţia lui Kepa, am fost ofensivi şi am lăsat o impresie bună aici” a explicat Robert Moreno în conferinţa de presă de după meci.

Pique a fost ultimul jucător eliminat în naţionala Spaniei până la Diego Llorente. Trecuseră 6 ani de la acea eliminare: ”Din poziţia mea nu s-a văzut bine. Ştiam că nu o să fie penalty, el a intepretat-o ca o ocazie clară de gol. Nu prea mai contează ce s-a întâmplat la acea fază.După cartonaşul roşu am schimbat sistemul. La faza eliminării mă preocupă ce s-a întâmplat înaintea eliminării, când am pierdut mingea” Pentru că noi am greşit mult la finalizare, iar aceste detalii sunt mai importante” a explicat Robert Moreno la finalul partidei.

Faptul că am suferit ne poate face mai puternici. Ştiam că România este o echipă eficientă în ultimele minute, dar cred că rezultatul putea fi chiar şi mai mare. Echipa trebuie să marcheze mai mult, pentru că situaţii de gol au fost. Saul şi Fabian sunt oamenii care au schimbat sistemul de joc. Amândoi se lasă excelent în bandă, ne oferă fotbal şi goluri. Llorente? Eu am mare încredere în el, iar alături are un fotbalist foarte mare care îl ajută (n.r Sergio Ramos). România ne-a pus probleme şi se va lupta sigur pentru calificare. Norvegia va avea probleme la Bucureşti” a mai spus selecţionerul spaniol după victoria de la Bucureşti. 

Despre situaţia în care a fost implicat Sergio Ramos, Robert Moreno a spus: ”Cred că a fost o confuzie, pentru că el are un nepot care poartă, la fel ca el, ochelari. I-a dedicat golul nepoţelului său. Nu a vrut să-l ironizeze nici pe arbitru, nici pe altcineva. Şi din câte ştiu i-a explicat şi lui Aytekin asta” a mai spus selecţionerul ibericilor. 

Afla mai multe despre: robert moreno 

viewscnt
Articole similare