Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul statului Kosovo "loveşte" din nou: "Ca să îl opreşti pe Sterling trebuie să-i rupi piciorul"

Selecţionerul statului Kosovo "loveşte" din nou: "Ca să îl opreşti pe Sterling trebuie să-i rupi piciorul"

Echipa națională

Comentarii

Elveţianul Bernard Challandes, selecţionerul statului Kosovo, a încercat să facă o glumă la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Anglia, din preliminariile Campionatului European din 2020, dar a comis-o.

Bernard Challandes nu este un nume cu rezonanţă în fotbalul mondial, însă iubitorii "sportului rege" îşi amintesc un episod recent, de la o conferinţă de presă în care, unul dintre antrenori urla şi gesticula...haotic, desprins din oricare alt peisaj, numai din sportul nu. Exact, este vorba de acelaşi antrenor - Bernard Challandes, care a ieşit în evidenţă din nou.

AI AICI FAZA VIDEO: 

De data aceasta, selecţionerul statului Kosovo a declarat: "Fără dubii, Sterling este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Ca echipă, trebuie să găsim o soluţie să-l oprim sau să îi rupem piciorul. Dar nu este stilul nostru. Suntem foarte, foarte, foarte amabili", a spus Challandes.

Gluma nu a fost gustată deloc în Regat, acolo unde presa britanică l-a criticat pe selecţioner, considerând că-şi instigă elevii la violenţă. Kosovo şi Anglia se întâlnesc, duminică seară, de la ora 19, la Pristina. În tur, partida din Anglia a fost câştigată de gazde, cu 5-3.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare