Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semifinale de vis la Cincinnati! Maestrul Federer, meci mare cu Wawrinka

Semifinale de vis la Cincinnati! Maestrul Federer, meci mare cu Wawrinka

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic si Marin Cilic se vor duela in prima semifinala. Sarbul a avut nevoie de trei seturi pentru a-l depasi pe Milos Raonic. A fost anoua victorie a lui Djokovic din tot atatea meciuri in fata canadianului. A fost un meci cu multi nervi, in care sarbul a facut praf o racheta ((in primul set la 4-3, cand face break-ul raonic)), dar pana la urma a iesit invingator cu 7-5, 4-6, 6-3, dupa mai bine de doua ore si jumatate. Djokovic are cinci finale la Cincinnati, dar niciun titlu.

O surpriza a produs belgianul Goffin, care l-a eliminate pe Juan Martin del Potro, numarul 3 mondial. Goffin a avut nevoie de doua tie-break-uri pentru a se califica in semifinale.

FedEx s-a trezit după un set pierdut la tie-break

Cel mai echilibrat meci i-a adus fata in fata pe elvetienii Wawrinka si Federer, la al 24-lea duel direct. Iesit din Top 100, Wawrinka a inceput bine meciul si a luat primul set la tie-break, desi Federer a ratat doua mingi de set. Fostul lider mondial, de 7 ori campion la Cincinnati, a echilibrat balanta si a luat setul second, tot la tie-break.



Decisivul a inceput furtunos, la propriu. Fulgerele care au brazdat cerul i-a trimis pe jucatori la vestiare. Cei doi au revenit dupa o jumatate de ora, iar Federer a fost mai inspirit. A facut doua break-uri si a inchis meciul cu 6-7, 7-6, 6-2. A fost a 21-a victorie in fata lui Wawrinka.

Turneul ATP de la Cincinnati e transmis în direct de Telekom Sport.

Semifinale: Djokovic - Cilic, de la 21:00, Federer - Goffin, de la 02:00

Afla mai multe despre: roger federercincinnatiwawrinka 

viewscnt
Articole similare