Experiențe împreună.
You are here:

Semifinale UEFA Champions League 2019. Aşa arată programul! Când se joacă meciurile finalului de sezon. Toate duelurile se văd la Telekom Sport

Semifinale UEFA Champions League 2019. Aşa arată programul! Când se joacă meciurile finalului de sezon. Toate duelurile se văd la Telekom Sport

Ajax Amsterdam şi Tottenham Hotspur sunt marile surprize această fază a competiţiei. Cele două se vor întâlni într-o dublă manşă ce se anunţa super spectaculoasă în semifinalele UEFA Champions League 2019.

Probabil că nimeni nu se aşteptat la o semifinală de Liga Campionilor între Ajax Amsterdam şi Tottenham Hotspur. Dar, două dintre cele mai frumoase şi spectaculoase echipei din Europa au reuşit surpriza de a elimina formaţii ca Real Madrid, Juventus şi Manchester City (trei dintre marile favorite ale competiţiei) astfel că acum se vor lupta pentru un loc în finala Ligii Campionilor 2019.
 

Cea de-a doua semifinală se anunţă una incredibilă. FC Barcelona, campioana Spaniei şi FC Liverpool, finalista de anul trecut a Ligii Campionilor sunt gata de o bătălie dură pentru accederea în finala de pe Wanda Metropolitano.

Partidele tur vor avea loc la finalul lunii aprilie şi începutul lunii mai. Mai exact, Tottenham - Ajax şi Barcelona - Liverpool (manşa tur) se joacă pe 30 aprilie şi 1 mai. Partidele retur au loc o săptămână mai târziu, pe 7 şi 8 mai.

Finala UEFA Champions League se va disputa pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul „Wanda Metropolitano”. Toate meciurile vor fi transmise în direct de Telekom Sport.

Programul semifinalelor UCL

  • Marţi 30 aprilie, ora 22:00 Tottenham - Ajax Amsterdan, în direct la Telekom Sport 1
  • Miercuri 1 mai, ora 22:00 Barcelona - FC Liverpool, în direct la Telekom Sport 1
  • Marţi 7 mai, ora 22:00 FC Liverpool - Barcelona, în direct la Telekom Sport 1
  • Miercuri 8 mai, ora 22:00 Ajax Amsterdam - Tottenham, în direct la Telekom Sport 1

Finala UCL 2019

  • Sâmbătă, 1 iunie, ora 22:00 în direct la Telekom Sport 1

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta