Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semimaratonul Gerar 2019 are loc sâmbătă 26 ianuarie. Ionela Păunică şi Gabriel Solomon au prefaţat evenimentul la Telekom Sport

Semimaratonul Gerar 2019 are loc sâmbătă 26 ianuarie. Ionela Păunică şi Gabriel Solomon au prefaţat evenimentul la Telekom Sport

Sporturi

Comentarii

Peste 800 de alergători vor lua startul la cea de-a noua ediţie a competiţiei Semimaratonul Gerar, un eveniment susţinut de Telekom Romania şi prezentat de Telekom Sport. Ionela Paunică şi Gabriel Solomon au discutat despre acest eveniment la Sport Report cu Dan Udrea.

Ionela Păunică şi Gabriel Solomon au prefaţat Semimaratonul Gerar 2019 din studioul Telekom Sport. Cei doi, au fost invitaţii lui Dan Udrea în emisiunea Sport Report.

Una dintre primele competiţii sportive ale sezonului de alergare din acest an, Semimaratonul Gerar 2019 are loc sâmbătă 26 ianuarie, în incinta Campusului Universităţii Politehnica din Bucureşti. Competiţia are rolul de a încuraja alergarea în aer liber, chiar şi în condiţii de iarnă şi temperaturi scăzute.

„Sportul de anduranţă presupune pregătire intensă, atât fizică, cât şi mentală, ce se desfăşoară pe parcursul mai multor luni, chiar ani. De aceea, este important să le oferim iubitorilor de mişcare în aer liber evenimente sportive unice, care vin cu o altfel de abordare şi care contribuie la crearea de experienţe personale inedite, ca o răsplată pentru efortul şi pasiunea acestora. Semimaratonul Gerar este o competiţie care trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă de pasionaţii de sport”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, Telekom Romania.

Semimaratonul Gerar 2019 este un eveniment organizat de către asociaţiile Ro Club Maraton şi People for Sport România, împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club. Semimaratonul Gerar este susţinut de Telekom Romania şi prezentat de Telekom Sport.

Programul complet al evenimentului

Ridicarea kiturilor
se va face în campusul universităţii Politehnica Bucureşti în clădirea Rectorat – corp AN

Vineri 25 ianuarie

17:00 – 20:00 Ridicarea kiturilor  – pentru toate probele

Sambata 26 ianuarie

14:00 – Deschiderea vestiarelor
20:00 – Festivitate de premiere

Cursă

Semimaraton echipe masculin începe la 15:30 (limită de timp 3 ore)
Semimaraton echipe mixt/feminin începe la 17:00 (limită de timp 3 ore)
Cross ELTH 10.8 km începe la 18:30 (limită de timp 1h şi 20 min)

Afla mai multe despre: semimaratonul gerar 2019telekom sport 

viewscnt
Articole similare