Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă de la Mircea Lucescu pentru tricolori: ”Evitaţi contactul direct cu ei!”. Analiză impecabilă a adversarilor României făcută de fostul selecţioner al Turciei

Semnal de alarmă de la Mircea Lucescu pentru tricolori: ”Evitaţi contactul direct cu ei!”. Analiză impecabilă a adversarilor României făcută de fostul selecţioner al Turciei

Echipa națională

Comentarii

România începe la finalul săptămânii viitoare o nouă campanie de calificare, iar tricolorii speră să obţină biletele pentru EURO 2020, turneu unde Bucureştiul va organiza patru partide.

România va întâlni Suedia, pe 23 martie, în deplasare, şi Insulele Feroe, pe 26 martie, la Cluj, iar tricolorii îşi doresc minim patru puncte din aceste confrunteră.

Despre partida tricolorilor cu Suedia, meciul de debut din preliminarii, Mircea Lucescu a vorbit în direct la Telekom Sport: ”Va fi foarte greu pentru noi pentru pentru că nu se compară cu meciul pe care l-au jucat anul trecut. Atunci au folosit rezervele mai mult. A fost o performanţă bună, chiar şi cu rezervele, să câştigi. Acum folosesc echipa care joacă împreună de aproape doi ani. E echipa care a eliminat Italia, care a făcut rezultate foarte bune la Cupa Mondială. Şi în Liga Naţiunilor a început mai prost şi a câştigat grup. O echipă foarte disciplinată, foarte bine pregătită fizic, pentru că acesta este spiritul lor de sportivi 100%. Au o disciplină bună de joc, din punct de vedere tactic ştiu foarte bine ce au de făcut. Din punct de vedere tactic ştiu exact ce trebuie să facă, revin foarte uşor în apărare. Joacă fără niciun fel de posesie, recuperează imediat, verticalizează, trebuie să fim foarte atenţi, să închidem mai ales în zonele centrale, iar pe margini să nu îi lăsăm să ajungă la centrare. Mai ales Augustinson centrează din 25 de metri, nu se duce până la linia de fund. Claesson intră permanent în interior. Ei riscă la toate acţiunile, dar dacă le reuşeşte ajung la finalizare des. E clar că e un meci dificil. Trebuie să fim bine organizaţi şi să evităm contactul direct cu ei. Cel mai bine ştie Contra acest lucru, sunt convins că i-a analizat bine” a declarat Mircea Lucescu despre partida dintre Suedia şi România.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare