Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă în Spania! Un fundaş central de top a devenit disponibil, iar United renunţă la Varane pentru a îl transfera

Semnal de alarmă în Spania! Un fundaş central de top a devenit disponibil, iar United renunţă la Varane pentru a îl transfera
Comentarii

Manchester United nu mai este interesată de Raphael Varane, după ce un alt fundaş din La Liga, de mare perspectivă, a devenit disponibil.

Raphael Varane era anunţat ca ţinta principală a lui Manchester United pentru centrul apărării, însă ”diavolii roşii” s-ar fi reorientat în ultimele zile. Iniţial interesaţi de Jules Kounde, englezii au renunţat la fundaşul Seviilei, din pricina sumei de transfer cerută de spanioli. Însă, cu Lopetegui interesat să cumpere alţi jucători, două staruri ar putea fi sacrificate pentru a strânge fonduri.

Kounde a devenit disponibil, iar United renunţă la Varane pentru a îl transfera

En Nesyri şi Kounde sunt jucătorii vizaţi, iar francezul ar fi devenit disponibil pentru o sumă mult mai mică decât se vehicula anterior, astfel că United a renunţat la Varane şi a reintrat în cursa pentru tânărul fundaş.

Marca anunţă că nu doar Sevilla doreşte să îşi vândă apărătorul central, ci şi acesta doreşte să plece. Astfel, cu o ofertă serioasă, clubul din Manchester şi-ar putea asigura serviciile unui jucător incredibil de talentat, care, la 22 de ani, ar mai avea cel puţin 10 ani de jucat la cel mai înalt nivel.

Kounde a fost adus de Sevilla de la Bordeaux, în schimbul sumei ed 25 de milioane de euro, în urmă cu doi ani. De atunci, acesta s-a dezvoltat imens şi este cotat la 60 de milioane de euro de transfermarkt, la momentul actual. United ar trebui să plătească o sumă în jurul valorii sale, asemănătoarea cu ce ar fi cheltuit pentru varane, care este cu şase ani mai bătrân decât conaţionalul său.

Afla mai multe despre: manchester unitedraphael varanejules koundevarane unitedkounde unitedtransferuri unitedsevilla 

viewscnt
Articole similare