Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă tras de Rivaldo după accidentul lui Eriksen! ”Nu sunt sigur că va mai juca fotbal!” Ce a spus fostul Balon de Aur

Semnal de alarmă tras de Rivaldo după accidentul lui Eriksen! ”Nu sunt sigur că va mai juca fotbal!” Ce a spus fostul Balon de Aur

Fotbal

Comentarii

Rivaldo a vorbit despre accidentul pe care l-a suferit Eriksen la Campionatul European.

Jucătorul danez a suferit un infarct în timpul meciului cu Finlanda. Fotbalistul a fost externat din spital vineri, după ce medicii au efectuat o operaţie de implantare a unui defibrilator intern. Eriksen a putut să îşi viziteze colegii în cantonament, iar acum se află acasă cu familia, revenirea sa pe teren fiind pusă sub semnul întrebării. 

Ambasadorul Betfair, legendarul Rivaldo, a vorbit despre accidentul lui Eriksen. Fostul jucător al Barcelonei nu este sigur dacă starul danez va mai putea reveni pe teren. 

”Incidentul care l-a avut în prim-plan pe Christian Eriksen a fost înfricoşător…căzătura şi lacrimile şi disperarea jucătorilor. Este o situaţie incredibilă, fiindcă aceşti jucători trec prin toate testele posibile şi chiar şi aşa, uneori lucruri ca acesta se întâmplă. Din fericire a supravieţuit şi îi doresc tot binele din lume. Nu sunt sigur că va mai juca fotbal, dar mi-ar plăcea mult să îl văd întorcându-se pe teren.

Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu martor la aşa ceva cât timp am fost pe teren, însă am văzut alte situaţii similare la televizor, cu Serginho de la Sao Caetano sau Antonio Puerta de la Sevilla. Sunt situaţii imprevizibile şi nu pot decât să sper că nu se vor mai întâmpla niciodată”, a spus Rivaldo. 

Eriksen nu va mai putea juca fotbal în Italia. Fotbaliştii care au implantat defibrilatorul intern nu au acceptul de a evolua în Serie A. 

 

Afla mai multe despre: eriksen 

viewscnt
Articole similare