Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă tras pentru Olimpiu Moruţan! ”Prinţul Carpaţilor sau prinţul Balcanilor! O să îşi facă un tatuaj şi moare ca băieţii ăia doi din Italia!”

Semnal de alarmă tras pentru Olimpiu Moruţan! ”Prinţul Carpaţilor sau prinţul Balcanilor! O să îşi facă un tatuaj şi moare ca băieţii ăia doi din Italia!”

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan s-a transferat la Galatasaray şi a avut evoluţii bune pentru echipa din Turcia.

Totuşi, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a scos în evidenţă mai multe probleme pe care le are fotbalul românesc. Finanţatorul moldovenilor a spus că educaţia este cea mai importantă, iar acest factor îi influenţează direct pe fotbalişti. 

În momentul când s-a discutat de fostul său jucător, Olimpiu Moruţan, Valeriu Iftime a precizat că fotbaliştii români sunt tentaţi să clacheze în momentul când ajung să câştige un salariu bun în afara ţării. 

”Prinţul Carpaţilor sau prinţul Balcanilor! O să îşi facă un tatuaj şi moare ca băieţii ăia doi din Italia!”

”Dacă pe Moruţan îl gonflăm, îl numim 'prinţul Carpaţilor' sau 'prinţul Balcanilor', iar dacă el nu este sănătos la cap, pentru că educaţia este instrumentul la baza fiecăruia, o să îşi facă un tatuaj, şi rămâne speranţă şi moare ca băieţii ăia doi din Italia, care sunt în Serie B.

Când dau de baclavaua cea mai bună, de femeia cea mai frumoasă, atunci îi vezi că sunt tineri. Cu liceul făcut cu două ore pe an, ce poţi să faci în afară să fugi după un balon? Trebuie să creăm caractere, oameni instruiţi, educaţi.

Toţi copiii ăştia pe care noi îi gonflăm, ei se simt cineva, nu au puterea de a se aşeza pe picioarele lor. Ca să fii constant în efort, ai nevoie de o aşezare mentală extraordinară. Asta pleacă de la educaţie. Fotbalul este ocupaţia principală, dar trebuie să ştie istorie, engleză. Ronaldo nu are şcoală, dar nu e un model”, a spus Valeriu Iftime, la PRO X

Pentru Galatasaray, Olimpiu Moruţan a jucat în acest sezon 14 meciuri, a marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive. 

Afla mai multe despre: moruţan-galatasary-turcia-valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare