Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal pentru Mirel Rădoi? Moment de sinceritate: "Dacă ceilalţi spun că eşti cel mai bun fundaş din ţară, îţi dă de gândit"

Semnal pentru Mirel Rădoi? Moment de sinceritate: "Dacă ceilalţi spun că eşti cel mai bun fundaş din ţară, îţi dă de gândit"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat fotbaliştii selecţionaţi pentru următoarele acţiuni. Din zona retrogradării din Liga 1, Gabi Tamaş (38 de ani) se gândeşte cu jind la echipa naţională.

Gabi Tamaş: "Eu vreau să joc cât mai pot, să fiu sănătos"

La 38 de ani, Gabi Tamaş e om de bază la FC Voluntari şi a devenit un lider al echipei. După ce Florin Cernat a susţinut că Tamaş şi Marius Constantin sunt cei mai buni fundaşi din Liga 1, apărătorul de la FC Voluntari a comentat afirmaţia. 

"Nu mai comentez. Ce să mai comentezi? Dacă dumneavoastră şi ceilalţi spun că la 38 de ani eşti cel mai bun fundaş din ţară, îţi dă de gândit. Dar eu vreau să joc cât mai pot, să fiu sănătos şi nimic mai mult. Nu am cum să primesc oferte, pentru că mai am contract până în vară. Şi după aia poate mai prelungim un an. 

  • 67 de meciuri în echipa naţională a bifat Gabi Tamaş. 

(n.r. - Poate te cumpără cineva) Da, eu. Nu cred că mă mai cumpără nimeni la 38 de ani, cine să mă mai cumpere!? O să rămân la Voluntari, nu vă faceţi probleme. Să dea domnul să rămânem în Liga 1 şi după aia vedeţi", a declarat Gabi Tamaş după victoria cu Astra, scor 3-0, în care a oferit o pasă de gol superbă. 

  • România va disputa două partide în luna iunie a acestui an, ambele cu caracter amical. Prima, pe 2 iunie, la Ploieşti (Stadion “Ilie Oană”) împotriva Georgiei, cea de-a doua, pe 6 iunie, în deplasare la Middlesbrough, cu Anglia.
  • România U23, calificată la Jocurile Olimpice din această vară, va efectua un stagiu de pregătire în Spania, în perioada 31 mai – 9 iunie.

Mirel Rădoi a anunţat deja fotbaliştii selecţionaţi, pe care îi va împărţi. Gabi Tamaş nu se află pe listă. 

 

Afla mai multe despre: romaniamirel radoinicolae dicagabi tamasgabi tamas nationala 

viewscnt
Articole similare