Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnalul de alarmă tras de o legendă a sportului românesc: ”Până fac 100 de ani, sper ca şi în România sportul să devină o prioritate!”

Semnalul de alarmă tras de o legendă a sportului românesc: ”Până fac 100 de ani, sper ca şi în România sportul să devină o prioritate!”

Sporturi

Comentarii

Ivan Patzaichin a fost premiat la Gala GSP transmisă în direct de Telekom Sport.

Pe lângă cele patru mari distincţii oferite, Gazeta Sporturilor a mai oferit şi 7 premii pentru întreaga activitate, denumite sugestiv „Legendă GSP”. Laureaţii acestora au fost Emerich Ienei, Mircea Lucescu, Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Gică Hagi şi Ivan Patzaichin.

Legendarul sportiv român, Ivan Patzaichin a vorbit la finalul galei despre şansele României la Jocurile Olimpice: ”Sunt convins că sportul românesc poate să revină unde a fost, dar asta înaseamnă că trebuie să se implice foarte multă lume în acest lucru. Degeaba încercăm noi să ne implinăm în diverse echipe, dar până nu va fi un proiect de ţară, un proiect politic, în care sportul să fie prioritar, nu vom face mare lucru. Sunt convins şi sunt optimist că rezultatele vor fi puţin mai bune decât la Rio, datorită talentului şi priceperii antrenorilor din România, nu datorită condiţiilor create” a mărturisit Patzaichin.

Spre finalul interviului, Ivan a glumit pe seama interesului din România pentru sport, dar în acelaşi timp a tras un semnal de alarmă asupra acestui capitol: ”Mă apropii de 100 de ani, sper ca până atunci să devină şi în România sportul prioritar” a spus Patzaichin.

Afla mai multe despre: ivan patzaichin 

viewscnt
Articole similare