Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semne de întrebare înainte de CFR - FCSB: „De ce se joacă la Ploieşti şi e un arbitru din Bucureşti? CFR porneşte cu un handicap”

Semne de întrebare înainte de CFR - FCSB: „De ce se joacă la Ploieşti şi e un arbitru din Bucureşti? CFR porneşte cu un handicap”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - FCSB din Supercupa României se va juca azi, de la ora 19:00 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Alin Minteuan, fostul antrenor secund al lui Petrescu la CFR Cluj, are mari semne de întrebare înainte de CFR - FCSB.

„Este un meci de care pe care, se va juca cu trofeul pe masă şi nicio echipă nu se va menaja. Ambele echipe îşi vor dori acest trofeu. Văd că sunt foarte multe discuţii despre arbitraj, care cred că nu-şi au rostul.

Dar vreau să vorbesc despre un aspect. Nu înţeleg de ce acest meci se joacă la Ploieşti! Din câte am văzut, CFR joacă acasă meciul din campionat, iar FCSB joacă tot pe teren propriu. De ce nu s-a găsit o variantă de mijloc? Putea să se joace la Sibiu, la Mediaş.

Legat de arbitru, e un arbitru din Bucureşti. De ce nu poate fi Horaţiu Feşnic, un arbitru din Cluj? Lucrurile nu sunt chiar aşa cum ar trebui. Până la urmă, CFR este echipa care are un handicap din start”
, a spus Minteuan la GSP LIVE.

  • 4 victorii în ultimele cinci confruntări directe are CFR Cluj în faţa celor de la FCSB

Probleme de lot la ambele formaţii

FCSB nu se poate baza pe Miron, Olaru, Florinel Coman şi Filip, toţi accidentaţi, în timp ce de la CFR Cluj vor lipsi Bordeianu, Itu, Perreira (toţi în carantină), Omrani, Cestor, Vinicius (toţi accidentaţi).

Echipele probabile:

CFR CLUJ: 34. Bălgrădean - 4. Cr. Manea, 15. Ben Youssef, 3. A. Burcă, 45. Camora - 10. Deac, 28. Hoban, 75. Gâdea - 27. Chipciu, 22. Debeljuh, 18. V. Costache
REZERVE: 87. Arlauskis, 5. Soares, 6. L. Aurelio, 7. Păun, 8. Sigurjonsson, 13. D. Ciobotariu, 16. Susici, 98. Carnat, 99. Rondon
ABSENŢI: Bordeianu, Itu, M. Pereira (indisponibili), Vinicius, Omrani, Cestor (accidentaţi)
ANTRENOR: Edward Iordănescu

FCSB: 99. A. Vlad - 6. Haruţ, 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 33. Radunovici - 11. Moruţan, 89. Şut, 26. Oaidă l 37. Oct. Popescu, 10. Fl. Tănase, 21. Buziuc
REZERVE: 1. Straton, 2. V. Creţu, 3. Panţâru, 5. G. Simion, 9. Vukusici, 16. Nedelcu, 20. Vână, 24. R. Ion, 25. Perianu
ABSENŢI: A. Miron, L. Filip, Olaru, Fl. Coman (accidentaţi)
ANTRENOR: Toni Petrea

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbsupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare