Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Senegal - Coreea de Sud. Meci echilibrat înainte de Cupa Mondială

Senegal - Coreea de Sud. Meci echilibrat înainte de Cupa Mondială

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Senegal - Coreea de Sud Amical 11.06.2018. Două naţionale care sunt calificate la Mondialul din Rusia, dar care nu-şi fac mari planuri în privinţa trecerii de faza grupelor.

Ponturi pariuri Senegal - Coreea de Sud Amical 11.06.2018

Cele două naţionale dispută luni ultimul meci amical înainte de startul la turneul final. Ambele sunt considerate outsidere la Mondialul din Rusia, fiind repartizate în grupe extrem de complicate. Senegal va lupta într-o grupă cu Polonia, Columbia şi Japonia şi va debuta la turneul final împotriva favoriţilor grupei, polonezii, pe 19 iunie, pe Otkrytiye Arena , din Moscova. De cealaltă parte, Coreea de Sud va lupta în grupă cu Germania, Mexic şi Suedia, iar meciul de debut o va prinde la Nizhniy Novgorod, împotriva vikingilor.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Senegal - Coreea de Sud Amical 11.06.2018

Coreea de Sud nu a impresionat în meciurile amicale din ultima perioadă, după ce, la finalul anului trecut şi la începutul lui 2018, a obşinut rezultate extrem de bune. Cel mai recent, echipa a avut cinci meciuri, în care a înregistrat o victorie, o remiză şi trei înfrângeri. Singurul succes a venit în faţa reprezentativei din Honduras, scor 2-0. Cel mai recent meci amical, contra Boliviei, în urmă cu trei zile, le-a adus o remiză asiaticilor. Altfel, au mai fost trei înfrângeri, în faţa unor adversari redutabili: 1-2 cu Irlanda de Nord, 1-3 cu Bosnia şi 2-3 cu Polonia.

Senegal - Coreea de Sud Peste 1,5 @ 1.53

Afla mai multe despre: senegalcoreea de sudamicalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare