Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sentimentul e de frustrare!". Bogdan Stelea, despre lipsa României de la EURO 2020 şi ce portar preferat are: "E destul de subestimat"

"Sentimentul e de frustrare!". Bogdan Stelea, despre lipsa României de la EURO 2020 şi ce portar preferat are: "E destul de subestimat"

EURO 2020

Comentarii

Bogdan Stelea (53 de ani), fostul portar al Generaţiei de Aur, a vorbit despre lipsa României de la EURO 2020, un turneu la care Bucureştiul a găzduit patru meciuri pe Arena Naţională. Stelea s-a declarat frustrat că tricolorii nu se mai califică la turneele finale.

Stelea, frustrat de nereuşitele naţionalei României

România a privit la televizor meciurile de la EURO 2020, de pe Arena Naţională şi de pe alte stadioane, deşi putea să fie la turneul final. Tricolorii nu s-au calificat şi nu s-au mai calificat la niciun turneu major din 2016 încoace, aspect care-i crează o stare de frustrare lui Bogdan Stelea.

Fostul goalkeeper şi-a ales şi favoritele care vor ajunge în finală, după meciurile din careul de aşi, Spania - Italia şi Danemarca - Anglia. "Sentimentul meu e de frustrare pentru că nu ne calificăm la turnee finale, dar nu  neapărat că nu ne-am calificat la turneul final care s-a jucat aici în România. Când a început Campionatul European am zis că o să câştige Franţa. Din punctul meu de vedere, Italia şi Anglia. Pentru că au un joc, au un nivel de joc foarte bun, sunt şi pragmatice, iau puţine goluri, dau destul de multe şi din punctul ăsta de vedere ele cred că sunt favorite.  S-ar putea să fie o finala Italia - Anglia", a spus Bogdan Stancu.

Bogdan Stelea a spus că, dintre portari, favoritul său e Jordan Pickford, care n-a încasat niciun gol la EURO 2020: "Pickford îmi place, dovadă că nici nu a luat gol, dar asta ţine şi de tot ce se întâmplă cu Anglia şi de felul în care se apără. A fost un portar destul de subestimat, dar care la acest campionat european şi -a ajutat echipa foarte mult", a mai spus Stelea.

Afla mai multe despre: bogdan steleaeuro 2020romaniapickford 

viewscnt
Articole similare