Experiențe împreună.
You are here:

Senzaţii tari la Romexpo | În weekend, tehnologie şi adrenalină la Auto Total Business Show 2018!

Senzaţii tari la Romexpo | În weekend, tehnologie şi adrenalină la Auto Total Business Show 2018!

Auto

Auto Business Total Show (ATBS) 2018 dă drumul la distracţie pentru toţi împătimiţii auto din Capitală şi împrejurimi. Un eveniment organizat de AD Auto Total, în parteneriat cu Camera de Comerţ a României şi Romexpo.

Cea de-a şaptea ediţie ATBS a pregătit o mulţime de surprize iubitorilor de maşini. Drifurile auto şi stunturile moto realizate de piloţi de excepţie români şi străini îţi vor pune sângele în mişcare. În multiple reprize de-a lungul weekendului, Zoltan Angyal, campionul mondial la stunt riding şi deţinătorul mai multor titluri europene şi Hristo Alipiev, de asemenea un as al motoarelor, vor încinge asfaltul din parcare cu bolizi pe două roţi spre deliciul spectatorilor. 

Vizitatorii îi vor mai putea urmări pe cei mai cunoscuţi drifteri români cum demonstrează că imposibilul nu există. Cătălin Trifan, vicecampion naţional în 2015, Ilarion Grigorici, locul 1 Drift Grand Prix SAM 2017, Traian Buse, primul campion naţional la drift al României, vicecampion naţional în 2017, Răzvan Frăţianu, Campion Naţional în 2011, vicecampion în 2012 şi 2014, Marius Mitrache, vicecampion naţional în 2010 şi Vlad Andrei Stănescu,  pretendent la titlul de campion în ultimii doi ani vor pune pariu cu legile fizicii în Drift Games, un concept ce îmbină competiţia de drift cu obstacolele de pe circuit şi demonstrează precizia piloţilor.

Dragostea pentru maşini poate fi un hobby foarte scump: o demonstrează, în zona rezervată tuningului, peste 80 de maşini modificate aduse din toate colţurile ţării, de la clasicul Cadillac la exorbitantul Lamborghini Huracán şi până la maşini decupate parcă din “Mad Max”. Printre cele mai spectaculoase maşini prezente la ATBS se numără un Nissan 370Z Nismo, cu performanţe dovedite pe celebrul circuit Fontenay le Comte, Ferrari California T, care atinge 100 km/h în doar 3.6 secunde, şi Alfa Romeo Giulia, cu un motor V6 BiTurbo cu 510 cai putere, cel mai puternic instalat vreodată pe un model de serie.

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta