Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Senzaţional! Un fotbalist din România, voluntar în lupta împotriva coronavirusului: ”Îmbrac combinezonul şi dezinfectez tot spitalul!”

Senzaţional! Un fotbalist din România, voluntar în lupta împotriva coronavirusului: ”Îmbrac combinezonul şi dezinfectez tot spitalul!”

Diverse

Comentarii

Un fotbalist din liga a treia a devenit voluntar în lupta împotriva coronavirusului. Iulian Ionesi de la Bucovina Suceava a decis să se implice la Spitalul Municipal din Rădăţi.

Iulian Ionesi, fotbalistul echipei Bucovina Rădăuţi, din Seria 1 a Ligii 3, a decis să se implice ca voluntar în această problemă a pandemiei de coronavirus, la Spitalul Municipal din Rădăuţi

El mărturiseşte că urmează toate procedurile necesare înainte de se apuca de dezinfecţia fiecărei secţii a Spitalului din Rădăuţi. Totodată, Ionesi explică şi că a decis să se separe de familia sa, pentru a nu-i expune pericolului de infectare.

”Programul meu de lucru este în fiecare zi, între orele 8:00 şi 16:00. Mă îmbrac în combinezon, cu mănuşi, viziere, respectând toate măsurile de protecţie, după care iau în spate un mecanism asemănător celui de stropit via şi încep să dezinfectez toate secţiile spitalului. Am deja trei zile de când am început munca şi pot spune că m-am obişnuit, cu toate că la început nu mi-a fost uşor. Eu sunt genul de om care tot timpul am încercat să evit să ajung la spital, iar când nu mai era posibil acest lucru, o făceam cu inima strânsă.De asemenea, pe durata în care voi lucra la spital, am decis că nu are rost să îmi expun familia la pericolul infectării, aşa că am hotărât să locuiesc în altă parte. Să ştiţi însă că nu mi-e frică de îmbolnăvire, deoarece am văzut că în Spitalul Municipal Rădăuţi toată lumea respectă procedurile şi ştie ce are de făcut”, a declarat Iulian Ionesi pentru Monitorul de Suceava.

Ionesi are 34 de ani şi evoluează ca atacant la formaţia de liga a treia, Bucovina Rădăuţi. Este cotat la 175 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com şi a mai jucat în cariera sa la Rapid Suceava.

 

Afla mai multe despre: iulian ionesi 

viewscnt
Articole similare