Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Senzaţional! Un fotbalist român, numit superior lui Messi de Nicuşor Stanciu: ”Clar pe primul loc”

Senzaţional! Un fotbalist român, numit superior lui Messi de Nicuşor Stanciu: ”Clar pe primul loc”

Stranieri

Comentarii

Întrebat despre cel mai dificil adversar pe care l-a înfruntat până acum, Nicuşor Stanciu a numit un fotbalist român înaintea lui Messi.

Nicuşor Stanicu l-a înfruntat de două ori pe Leo Messi, în meciurile dintre Slavia Praga şi Barcelona din grupele Ligii Campionilor, din sezonul 2019/2020.

Cehii au reuşit să iasă cu capul sus din cele două partide, cu un punct scos pe Camp Nou şi o înfrângere la limită suferită acasă.

În acel sezon, într-o grupă din care mai făceau parte Inter şi Dortmund, cei de la Slavia au reuşit să scoată două puncte şi au fost foarte aproape de a învinge unele dintre cele mai valoroase echipe ale Europei.

Întrebat despre un top 3 al celor mai dificili adversari pe care i-a înfruntat, Nicuşor Stanciu nu l-a numit pe Messi ca fiind cel mai bun, ci, suprinzător, pe un fost coechipier.

Lucian Sânmărtean a fost alesul jucătorului Slaviei, care nici nu a stat pe gânduri când a rostit numele fostului coechipier de la naţională, Vaslui şi FCSB.

Lucian Sânmărtean numit superior lui Messi de Nicuşor Stanciu

”(n.r. care ar fi top 3 jucători împotriva cărora ai jucat până acum?) Lucian Sânmărtean, clar pe primul loc! Pe doi vine Messi şi pe trei sunt mulţi buni.

Am jucat în Champions League cu Anderlecht şi am fost în grupă cu Bayern şi cu PSG, am fost şi cu Steaua în Champions League când am jucat cu Chelsea sau play-off cu City.

Cred totuşi că pe 3 l-aş pune pe Ramos, e unul dintre jucătorii mei favoriţi”, a declarat Nicuşor Stanciu, pentru gsp.ro.

Lucian Sânmărtean era considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români din istoria, însă anumite circumstanţe din cariera sa l-au prevenit din a îşi atinge adevăratul potenţial.

Ajuns la naţională de abia pe final de carieră, fostul mijlocaş a reuşit să însumze doar 21 de apariţii pentru România, fără să marcheze măcar vreun gol.

De-a lungul carierei sale, Sânmărtean a trecut pe la Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, FCSB, Al-Ittihad, Pandurii Tg. Jiu, Al-Taawoun şi Voluntari.

Afla mai multe despre: nicuşor stanciu 

viewscnt
Articole similare