Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi a mai bifat o remiză, iar Leo Grozavu atrage atenţia: ”Suntem într-o oarecare criză, nu am câştigat de cinci meciuri!”

Sepsi a mai bifat o remiză, iar Leo Grozavu atrage atenţia: ”Suntem într-o oarecare criză, nu am câştigat de cinci meciuri!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a terminat la egalitate deplasarea de la Piteşti cu FC Argeş, scor 1-1.

Leo Grozavu, tehnicianul formaţiei oaspete, a considerat că remiza este un rezultat just: ”Cred că e un rezultat corect. Prima repriză ne-a aparţinut, a doua a fost a gazdelor. Pe acest teren îngheţat e foarte greu să joci fotbal. Din păcate acestea sunt condiţiile, ne prezentăm, jucăm, încercăm să scoatem maximum. În anumite momente poate trebuia să fim mai liniştiţi, mai lucizi şi din acest motiv probabil că în a doua repriză am încasat acel gol care cred că putea fi evitat. Dacă lucrurile s-ar fi desfăşurat normal, probabil în acest moment eram mai liniştiţi.  Acum suntem puţin într-o oarecare criză, nu am câştigat în ultimele cinci jocuri” a mărturisit el, la finalul partidei.

Cu toate acestea, Grozavu are mare încredere în echipa sa: ”Va trebui să luptăm până în ultima etapă, ceea ce s-a pronosticat. Noi am făcut o toamnă foarte reuşită, din păcate acest coronavirus ne-a dat peste cap, ne-a dat puţin înapoi şi acum suferim.” a recunoscut antrenorul.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare