Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi a spart gheaţa după seria de 6 egaluri consecutive: „Mergem acasă fericiţi”. Ce spun despre un loc în play-off: „Încă 3 puncte şi suntem acolo”

Sepsi a spart gheaţa după seria de 6 egaluri consecutive: „Mergem acasă fericiţi”. Ce spun despre un loc în play-off: „Încă 3 puncte şi suntem acolo”

Superliga

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 2-1, şi a întrerupt seria de 6 egaluri consecutive.

Gabriel Vaşvari, autorul golului, care a adus victoria în deplasare a mărturisit: „Aveam mare nevoie de cele 3 puncte, pentru că s-au apropiat celelalte de noi. Vineri avem meci greu cu Chindia Târgovişte, dacă reuşim să luăm şi acolo cele 3 puncte, suntem în play off”. 
Cătălin Golofca, marcatorul primului gol, a declarat la finalul partidei: „Aşteptam această victorie, a fost un meci foarte greu cu o echipă foarte bună, eu lucrat cu domnul Ciobotariu, ştiam că va fi un meci extrem de greu. Ne bucurăm că am câştigat şi mergem acasă fericiţi. Presiune mare nu e, vrem să jucăm fotbal în continuare, să ne bucurăm de fotbal, avem acasă un meci cu Chindia pe care sperăm să-l câştigăm şi sperăm să fim în play off. Eu după COVID m-am simţit foarte bine şi mă simt bine în continuare. E greu, adevărat, e foarte greu fizic să-ţi revii, dar noi ne-am revenit, suntem toţi ok”.
După această victorie, Sepsi este pe locul 4 în clasament, cu 40 de puncte. În timp ce, Hermannstadt rămâne în subsolul clasamentului, pe locul 14, cu doar 22 de puncte. Ultima clasată, Poli Iaşi, are 16 puncte.

Afla mai multe despre: catalin golofcasepsivasvari 

viewscnt
Articole similare