Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi a uitat să câştige în Liga I. Leo Grozavu a rămas fără cuvinte după meciul de la Mediaş: ”Mi-e greu să spun ceva"

Sepsi a uitat să câştige în Liga I. Leo Grozavu a rămas fără cuvinte după meciul de la Mediaş: ”Mi-e greu să spun ceva"

Superliga

Comentarii

Sepsi a remizat, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0.

Sepsi Sf. Gheorghe are un start de sezon extrem de modest. Trupa lui Leo Grozavu a ajuns la 5 remize consecutive în Liga I.

Echipa este pe locul 12, cu doar 9 puncte acumulate. Acuma seara nu a reuşit să o învingă nici pe Gaz Metan Mediaş, care nu trece prin cele mai bune momente!

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a vorbit despre partida de la Mediaş şi despre faptul că elevii săi n-au mai câştigat un meci de 10 etape!

"Mi-e greu să spun ceva. Ca să poţi câştiga jocul, trebuie făcut ceva mai mult. Am avut controlul jocului, dar cred că în ultimii 20-30 de metri trebuia să fim mai curajoşi, mai implicaţi.

Am avut în repriza a doua posesie foarte bună, am dus mingea în faţa porţii, dar ultima execuţie ne-a lipsit. A fost marea ocazie a lui Ştefănescu, dacă transforma dădea o altă turnură jocului. N-a fost să fie, mergem înainte. Nu sunt multe de spus.

Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, care nu s-a deschis absolut deloc. N-a încercat decât să ne blocheze, iar atunci când am scăpat nu am fost inspiraţi. E nevoie de mai multă inspiraţie şi poate mai multă personalitate, mai mult curaj în ultimii 16 metri.

Atunci când ai un jucător solicitat la o echipă mai bună, pe un salariu mai bun, e greu să-l păstrezi. Ne-au plecat 12 jucători în vară, e foarte greu. Asta a fost. Unii au plecat pentru că nu i-am mai dorit. Am încercat să facem ceva mai mult, să aducem jucători care să ridice nivelul, iar cei care au plecat din primul 11 au fost foarte greu de înlocuit.

E nevoie de mult mai mult timp pentru a închega echipa. E nevoie de un ciclu de 6 luni pentru a ne omogeniza. E mult de lucru. Vom încerca de la etapă la etapă să scoatem mai mult de la fiecare joc", a spus Grozavu.

Afla mai multe despre: sepsigaz metanleo grozavu 

viewscnt
Articole similare